Plakattrykkeren

Dette indlæg er sponsoret af Plakattrykkeren #reklame

Hos Plakattrykkeren.dk trykker vi dine bedste minder på flotte collageplakater, mindeplakater og fotocollager. Du kan enten selv designe plakaten eller lade os gøre det. Plakaterne er den mest personlige gave idé, du kan forestille dig. Hæng den op i dit hjem når du modtager den med posten og udsmykke dit smukke hjem med plakaten.

Hos plakattrykkeren er det vigtig at man kan mindes de bedste øjeblikke i livet ved og gemme minder på plakater frem for en fotobog da den bliver gemt væk og ikke ses derfor er det vigtig at få minderne frem ved at få det frem på en plakat istedet for at gemme dem væk.

Plakattrykkeren går ind for undgå spild og det gøre de ved og doner det ovenskydere papir til børne husene i Roskilde så det ikke går til spilde det vigtig at børn kan sætte deres præg på papiret og udfolde sig frem for at smide papiret ud og det ikke går til noget godt.

Du kan vælge flere forskellige designes og du kan selv samsætte dine billeder på kryds og tværs.

Hvem er plakattrykkeren? Trine & Kasper står bag firmaet der startet firmaet for mange år tilbage (: Høre til i Roskilde og Holbæk hvor de har kontor.

Links:

Facebook -KLIK HER

Instagram - KLIK HER

Hjemmeside -KLIK HER

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229