Brainchild

Dette indlæg er sponsoret af Brainchild #reklame

Dansk møbelklassiker og lamper fortolket bogstavligtalt på en andeles men på den fede måde, plakatserien bestående af de danske klassiker som Ægget, Svanen, Myren fra Arne Jacobsen - Koglen, Vintergækken fra PH og mange flere dansk klassiker du finder det store udvalgt HER.

Hvem er Brainchild? Brainchild, der har tegnet og ny fortolket gamle designklassikere på plakater. Helt tilbage i 2016 start op med at lave disse danske klassiker på plakater og frem trylle de smukkeste plakater til hvert et hjem.

Lav en billedvæg med de fedeste klassiske plakater fra Brainchild.

Sådan laver du den smukkeste billedvæg med plakater fra Brainchild.

Trin 1: Det første du skal gøre er at finde ud af hvor i dit hjem du gerne vil have en billedvæg og pas på med at der ikke kommer for mange billeder så dine møbler drukner eller virker for store når du vælger billeder og hvor mange du vil have oppe på væggen

Trin 2: Valgt af billeder eller kunst skal hænge sammen så det klær rummet OG hinanden. Der er ingen facitliste der viser det færdig resultat det er noget du skaber ved og mixe på kryds og tværs blandt Brainchild plakater udtrykket kommer til sin rette hvis du skaber den smukkeste billedevæg ved og kombinere flere forskellige plakater i motiver og varierende størrelser.

Trin 3: Hvordan skal billederne hænge?

Hos Brainchild kan du kun hænge billederne i en retning og det lodret da de alle er lavet så de kun kan hænge lodret. Du kan vælge at hænge billederne i samme størrelse eller i forskellige størrelser alt efter hvad du vælger for nogen plakater og hvordan de skal hænge.

Du kan hænge billederne op så der er 5 plakater i forskellige størrelser eller du kan vælge at have 3/4 af den samme størrelse og hænge dem lige fra bund til top af billederne.

Trin 4: Når du hænger dine plakater op så HUSK ALTID at der skal være mellem 5-7 cm imellem rammerne for ikke at det ser dumt ud mål gerne op når du går igang med at lave din billedvæg. Sørg også for, at der er balance, så de store eller mørke billeder fx ikke hænger et sted, men er fordelt.

TIP Har du mange forskellige farvede plakater, brug da rammerne i samme farve til at skabe ro og sammenhæng på din billedvæg.

Billedvæg kan være lille, stor, eller normale billedevægge findes i mange forkskellige former, farver,designes som du kan samsætte på mange forskellige måder men her har Brainchild taget udgangspunkt i dansk klassiske som de har designet i mange forkskellige farver.

Den bedste måde du får udtrykket frem på de forskellige plakater er at sætte dem i rammer så giver de et smukt udtryk.

For at vide mere om billedevæg kan du se linket HER der får du mere info omkring alt inde for billedvæg.

Links:

Facebook - KLIK HER

Instagram - KLIK HER

Hjemmeside - KLIK HER

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229