Blogger
DyslexiJuristen
Jennie Eriksson

Alltid ute i sista sekund.

Detta året så började jag faktiskt tidigt, till och med riktigt tidigt. Och det var sjukt tur det, eftersom jag hade aldrig hunnit allt jag önskar fixa inför jul annars. Dock har jag två värdinnegåvor och en Google Home att köpa imorgon. Vet dock inte riktigt vad den där saken som pratar gör men förstår att man kan typ koppla ihop hela hemmet och den hjälper en med saker.. Tänker att det kan vara en bra sak till en som gillar teknik. Om det finns någon kvar.. men har inte så mycket inplanerat imorgon så får väl bli mitt mission :)

Sen har en sammetstol som jag beställt inte kommit än.. Väldigt tråkigt, men har tänkt att min lösning blir att köpa en dockhus-stol (eller likande) slå in den i en fin kartong och sen skriva ut en bild på hur stolen egentligen ser ut. Inte så mycket jag kan göra, beställde den för över 6 veckor sedan. Så hade verkligen hoppats på att den skulle varit här nu.

Men förutom detta så är min jul klar, inslagen och färdig. Köpte till och med likadana PJ idag till mig och barnen, ska bli så mysigt att mysa runt i dom på julaftonskväll, längtar.


#google

#home

#julklappar

#xmas

#me

#godjul

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh älskar sammetstolar! <3nouw.com/happym
DyslexiJuristen
DyslexiJuristen,
Verkligen jag med😍 , eller jag älskar tydligen allt med sammet😂🙈 gardinner, kuddar, stolar allt🙈nouw.com/dyslexijuristen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229