​Hej på er! 

Jag heter "Kajsa" och är tjugo år gammal. Mitt liv just nu är upp och ner. Jag är tokkär i en kille som vet om det och utnyttjar situationen. Har ni någon erfarenhet av något liknade? Han har mig verkligen runt sitt lillfinger. Vad ska jag göra? Jag måste skriva av mig. För det här fungerar inte längre. Mitt hjärta blöder. 

Hur ska man ta sig upp till ytan igen när man har sjunkit ner så långt man kan komma? Kommer jag överleva den här hjärtekrossen? Hur länge ska mitt hjärta göra ont? Hur många kvällar till ska jag gråta mig till sömns? Hur många dagar ska själen göra så ont att gråten är i halsen varje sekund? Hur många dagar ska det gå innan killen förstår vad han håller på med? Vi kan kalla honom för "Axel". När ska han inse att han är ett svin? Eller när ska han inse vad han går miste om? Han har så mycket kärlek att hämta hem, obeskrivligt mycket. Kommer han förstå det en vacker dag? 

Jag kan säga så här, jag har erfarenhet av att vara olyckligt kär i 10 månader. !0 månaders erfarenhet av smärta. Så vad vill ni veta? Vill ni veta hur allting började och vad som hände sen? Finns det någon mer ensam själ där ute som mår skit rent ut sagt? 

Kram! Kom ihåg att du är bäst.

Likes

Comments