Gå till

Veckans planer

MÅNDAG
Jobbar 9-15 , hem en stund innan jag möter upp Carro för att gå mitt första (någonsin) spinningpass! Köpte nämligen gymkort förra veckan.

TISDAG
Startar dagen med besiktning på jobbet, salongen är nu 2 år gammal så de ska göras en 2 års besiktning. Lär gå rätt fort hoppas jag! Sen fixar jag fransarna kl 13 och jobbar 16-20.30

ONSDAG
Har ett samarbete på instagram med en klinik så ska bleka mina tänder, ska bli jättespännande att se hur de blir! Jobbar 14-20

TORSDAG
Jobbar 9-20 med några timmars lunchrast mitt på dagen!

FREDAG
Jobbar 9-16.30 sen ska jag ha ett möte på salongen innan jag åker till Tessan, Oscars syster! Hon fyller nämligen år så vi ska fira de och äta middag där.

LÖRDAG
Ska ta ut mitt löshår, därefter har jag massa att ta tag i inför operationen. Ska bland annat handla mat, laga matlådor , städa & tvätta så allt sånt är färdigt inför min sjukskrivning!

SÖNDAG
Ska först och främst träna (sista gången på 6 veckor) sedan fortsätta med allt inför operationen. Eftersom Oscar inte är hemma förrän 19-20 om dagarna behöver de finnas matlådor till mig varje dag så ska laga massa mat så de är enkelt för mig att värma på dagarna.

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Michelle
Michelle,
Du kan frysa ditt gymkort sen efter op om du inte kan träna 😊
duvetmarie
duvetmarie,
Va underbar du är!! Tack för tipset nouw.com/duvetmarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229