Gå till

Min nyårsafton

Kavajen har jag lånat av Lovisa och den är ifrån Gina Tricot! Tycker den är såå snygg!

Vi checkade in på Gothia towers och fixade till oss innan vi åkte upp till Heaven 23 och tog oss varsin drink innan vi skulle vidare till middagen.

Eftersom vi var ute i så dålig tid och inte ville äta någon nyårs supé som det ungefär var överallt... Så bokade vi tillslut bord på Blackstone Steakhouse. Hade rätt höga förväntningar men nja.. Helt ok men absolut inte en nyårsmiddag!

Sen gick vi snabbt förbi Tim och Moa som är två vänner till oss som bor i stan, där va lite annat folk som vi hängde en stund med innan vi gick tillbaka till Heaven 32. Vi fick absolut världens bästa plats med finaste utsiktenN

Ingen kan förstå hur kär jag är i denna killen, de pirrar fortfarande i magen när jag tänker på honom och att vi om 22 (!!) dagar flyttar gör mig galen!! Så taggad.

Jag är så tacksam för mina underbara svärföräldrar att vi fick en övernattning på Gothia av dom, denna nyårsafton var helt klart den bästa jag någonsin haft!

Och jag som älskar hotellfrukost dog och kom till himlen när jag såg buffén, wow va bra den va och WOW va mätt jag blev haha!

Sen sov vi i två timmar med världens matkoma och checkade ut vid 1 tiden!

Gillar

Kommentarer

Nalliepallie
Nalliepallie,
Hej! såg riktigt mysigt och gott ut! 😊 nouw.com/nalliepallie
Jenniesh
Jenniesh,
Men åååh då hade jag velat se dig här😨nouw.com/jenniesh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229