Vet att många undrar vad som har hänt och tänkte försöka förklara för er eftersom ja va en av dom första som blev uthängda. För det första kanske ni inte ens vet var en orre är? Isf kolla detta videoklippet så kommer ni förstå med vad detta handlar om.

http://www.youtube.com/watch?v=gZz3tYd_yNg

I söndags kväll blev ja taggad av massor med personer i en bild samt fick massor av sms där de stog att ja va med i "gbgsorroz" förstog inte ett skit tills ja hittade denna instagram och då var det endast några 2-3 hundra followers. Kontot handlade om att man tipsade in anonyma tips om såkallade Orrar i göteborg. Blev lite sur men brydde mig inte tills ja insåg att de la upp mer bilder för varje minut och det blev allt grovare och grovare. Vet flera personer ja både känner och vet vilka de är som har blivit uthängda. Mycket av de som stog va inte sant och folk blev bara mer sura för varje minut! Hat komentarerna rullade in och man såg även hur ledsna folk blev. Det stog att folk skulle ta självmord och aa ni förstår nog inte. 

Kontot fick fler follower för varje minut som gick och folk va verkligen galna! Till slut hade man fått reda på vilka de va som skapade detta kontot ( nämner inga namn för ja är inte säker på om jag har rätt ) och man började hota denna människa samt säga att man skulle dra till plusgymnasiet där hon går och slå henne. Inatt var det då de va mest kaos.Denna som ägde kontot började nu lägga ut de folk som tipsat om orrarna. Tillslut försvann kontot och imorse de va då allt hände om man kan säga så! Alla samlades utanför plusgymnasiet och ja de va verkligen kaos. Ja följde själv allt via aftonbladet gp samt fb! Det finns till och med videos när de slår ner en människa och aa ja vet inte om de är hon faktskt men de kan vara så. Själv så åkte ja snabbt till nordstan idag runt 3-4 tiden då de endast var massor med poliser och folk men de va verkligen inte kaos! Har inte så mycket att säga än att va grejer kan bli stora. Helt sjukt. Samtidigt som ja tycker synd om tjejen så måste man verkligen tänka sig för nästa gång!

Har ni något att säga får ni skälvklart komentera de! 

 

Vet inte ens om ja vill visa denna men här ser ni när tjejen blir jagad och ner slagen. Helt sjukt!

 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments