Gå till

Min hår makeover

Hej igen! Nu när jag inte bloggat på ett tag känner jag att jag börjar bli lite inspirerad igen.. håller tummarna att de håller i sig.

Men nu tänkte jag berätta vad jag gjorde igår. Som ni vet har jag samarbetat med hello Bombshell nu i flera år och jag DÖR för deras hår. Dock har jag alltid gått hos olika frisörer och aldrig hittat någon som känns sådär 100% rätt för mig.

Men efter ha sett Albionas jobb (frisör på hello Bombshell) tänkte ja de va dags att färga håret där. Och som alltid har jag inte jätte höga förväntningar för de har liksom aldrig blivit sådär perfekt men asså vart ska ja börja... Ni vet när man sätter sig i frisörstolen och man bara känner ”hon vet exakt vad hon gör”. Kände mig så otroligt säker med att hon skulle göra mitt hår. Hon förklarade jättebra och verkligen förstod mig hur jag ville få det. Kolla bara skillnaden här ovan?

Har verkligen gått runt de senaste veckorna och hatat mitt hår, har haft uppsatt hår nästintill hela tiden och ja har inte känt mig nöjd alls. Men underbara Albiona gjorde alltså detta med mitt hår? HUR FINT!!! Hon slingade hela mitt hår och eftersom mitt tidigare löshår var alldeles för gult så satte vi också i helt nytt (och jätte kall nyans som jag älskar) löshår som också var lite kortare än vad jag brukar ha.

HELT PERFEKT!!

Gillar

Kommentarer

DakotaClarke
DakotaClarke,
Riktigt fint👌😍nouw.com/dakotaclarke
cinalaurla
cinalaurla,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229