Gå till

Jag ska operera...

Okej äntligen är det dags för mig att berätta något av de sjukaste... Jag har sen jag alltid kunnat minnas haft komplex för mina bröst, har alltid haft en önskan att operera dom men alltid tänkt att det varit så långt bort och aldrig tänkt att de kommer hända. Men detta året har jag bara tänkt mer och mer på det och jag försöker vara en människa som lever i nuet och jag vet att jag kommer må bra av att göra det.

Så jag var för några veckor sedan på konsultation hos en kirurg på akademi kliniken och bokade även en tid för operation. Jag är så spänd och taggad inför detta och att de händer såpass snart!

Den 23 september händer det och jag kommer vlogga & blogga om allt! (Vill påpeka att jag ALDRIG skulle uppmana någon att operera sig eller liknande!)

Så mellan 23 sep-3 okt kommer jag vara sjukskriven och förhoppningsvis vlogga mycket då med då ja vill att ni ska hänga med på detta! Kuuul

Har ni frågor eller funderingar skriv frågor i detta inlägget så svarar jag på allt i en video!

Gillar

Kommentarer

TheEnd
TheEnd,
Vad kul! Hejja dig! Man ska alltiid göra det man mår bäst av! Jag har själv samma mål i framtiden 😊 Lycka till på oprationen och tillfrisknandet 😊nouw.com/theend
chanelleersoz
chanelleersoz,
Vad roligt för dig, lycka till!! <3nouw.com/chanelleersoz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229