Gå till

Inte firat midsommar på två år

Hmm vart ska ja ens börja. Planen för denna midsommar var att fira den riktigt traditionellt med midsommarlunch, dans runt stången, lekar och mycket mer hemma hos Oscars familjevänner. Dock som jag skrev i tidigare inlägg blev Oscar sjuk och igår blev han bara värre så vi bestämde oss för att åka till akuten här i Kungsbacka. Väl där skickade de vidare oss till östra där vi spenderade hela dagen.

Jag tog med mini då jag inte kunde lämna henne ensam hemma då Oscar likagärna kunde bli inlagt i några dagar så planen va att åka och lämna henne hemma hos min mamma. När jag ska starta bilen igen så funkar den inte.. Var så nära att få ett psykbryt och bara lägga mig ner och gråta så de är sjukt.. Tur har jag världens bästa extra familj (aka Oscars familj) så Oscars bror plockade upp mig och fick tillslut låna min svärmors bil.

Dock behövde han inte stanna längre så tog bilen hämtade upp ogge och fick äntligen åka hem! Kom hem vid 18 tiden och då har jag åkt fram och tillbaka hur mycket som helst hela dagen från kl 10.... Inte ätit något heller så ni förstår lyckan när jag kommer hem och äter lax till middag! Så gott.

Och nu till ogge , han har fått en bakterie i tarmen. Förmodligen från något vi åt i Grekland så han har inte ätit något (förutom någon macka och såklart druckit massor) så han mår ju absolut inte bra men är så tacksam att han fick komma hem och vila här hemma istället.. Nu är han sjukskriven i en vecka och ska bara ta de lugnt och så hoppas vi att han mår bra snart!

(En annan sjuk sak är att förra året firande ja heller inte midsommar för då låg jag hemma och spydde och iår ogge.. Vad är detta för otur?)

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
malinlinneaa
malinlinneaa,
Tråkigt med midsommar men vilken tur att det inte var något allvarligt med Oscar! Hoppas att turen är med er till nästa år 😊🌸nouw.com/malinlinneaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229