Gå till

Helgen i matbilder

I fredags bjöd vi hem Victor som är Oscars kompis och också våran granne på middag, grillade kött och majskolvar och serverade med en kall potatis sallad samt sallad. Perfekt sommar middag!

Igår (lördags) hade vi nog den lugnaste lördagen på hela sommaren. Jag hade ju bestämt att ha en vit helg och ogge var helt med på det! Vi handlade inför kvällens middag som blev en tryffelpasta!

Jag gick inte efter något recept utan körde lite vad jag trodde skulle bli gott och wow så gott de blev! Skriver här nedan ungefär vad jag hade i

- valfri pasta
- kalvstek (går såklart att byta ut till annat kött/kyckling)
- blad spenat
- grädde (använd ca 1,5-2 dl)
- champinjoner
- 4 schalottenlökar
- 2 msk kalvfond
- 1-2 msk tryffelolja
- massor med parmesan!!
- salt & peppar

Koka pastan(till al dente) stek först löken så den blir mjuk (inte så den får färg!!) lägg sedan i kött, champinjoner och tillsist spenaten. När köttet nästintill är färdigt häll i resterande av ingredienserna och låt koka i några minuter sedan i med pastan och låt koka ytterligare en stund sen färdigt!

Efter middagen låg vi i soffan i någon timme innan vi åkte in mot Kungsbacka och gick först förbi hemmakväll sedan gick vi på den nya fast & furious filmen, tyvärr inte alls bra men men vi hade en mysig kväll ändå!

Idag har jag jobbat på morgonen, därefter varit på lite ärenden och även städat iordning min bil, varför blir de alltid så kaos i sin bil? Även påbörjat rensning av min garderob och städat lite här hemma, åt pizza till lunch och ligger nu proppmätt i sängen!

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så mycket gott! Ha en underbar forsatt dag. Kramnouw.com/hannaemmy
livetmitt93
livetmitt93,
fine bilder 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229