Gå till

Allt om mitt hår!!

Jag får verkligen så ofta frågor om mitt hår, och jag tycker det är så roligt att så många är nyfikna så nu kommer det jättestora hår inlägget där jag berättar ALLT om mitt hår.

För det första så sätter jag i tejplöshår på salongen Hello Bombshell inne i Göteborg. De säljer också löshår på sin hemsida för er som inte bor i närheten LÄNK

Volym mousse HÄR - Shine sprej HÄR - Salt vatten sprej HÄR - Maria Nila värmeskydd HÄR

Torrshampoo HÄR - Balmain hårspray HÄR

Produkterna till vänster lägger jag i när jag har handdukstorkat hår och min favorit av dessa är helt klart volym mousse från Goldwell - asså den är BÄST!! Sen mitt favorit hårspray från Balmain och såklart torrshampoo från Batiste.

Fanola silvershampoo HÄR (30% rabatt) Kérastase shampoo - HÄR - Balmain balsam HÄR

​Jag tror jag testat de flesta silvershampoo och detta är den absolut BÄSTA , den ger inte för mycket effekt (vill liksom inte få lila hår som vissa silvershampoo ger) och en ny favorit är detta schampo för blondt hår som jag använder varannan gång och varannan gång silvershampoo

Maria nila color refresh HÄR - Nutri color creme 200 HÄR - Silver inpackning HÄR

Ungefär en gång varannan månad kör jag en inpackning, blandar alltid olika men dessa tre + vilken vit inpackning som helst blandar jag till en grå/ljuslila inpackning som jag lägger i handdukstorkat hår och har i ungefär i 30 minuter och då får håret en så fin nyans och blir så mjukt och fint!

Varmluftsborste HÄR - Locktång HÄR (50% !!!!)

Dessa två använder jag när jag stylar mitt hår, varmluftsborsten är en ny favorit (Bilden till vänster) och den funkar perfekt att använda i luggen när lockar håret med locktång. Min locktång köpte jag i höstas efter min gick sönder och jag älskar att man kan byta storlek men jag använder oftast den största eller näst största! (Bilden till höger) Och ett plus är att locktången är på 50% rabatt så passa på!

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Alltså ditt hår är så sjukt fint!!nouw.com/matildardn
duvetmarie
duvetmarie,
Louise
Louise,
vilken längd har du på håret? så fint<3
duvetmarie
duvetmarie,
60 men har klippt de så kanske 45-50 nu!🥳nouw.com/duvetmarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229