Bloggens startsida

Idag blev de detta till kvällsmat efter jobbet, jag kan ju inte säga att de va de godaste jag ätit (jag är väll den enda någonsin som inte gillar avokado) men de slank ner! Har haft en väldigt lugn dag med knappt något jobb, men resterande av veckan är de mycket jobb så skönt att vila upp sig lite. Kramis

Gillar

Kommentarer

Vad är en söndag utan hämtmat och kolla film i sängen! Så såg våran söndag ut här hemma. Idag har jag jobbat hela dagen och ligger just nu i sängen och ska strax göra mig iordning inför gymmet!

Gillar

Kommentarer

MÅNDAG
Jobbar 9-15 , hem en stund innan jag möter upp Carro för att gå mitt första (någonsin) spinningpass! Köpte nämligen gymkort förra veckan.

TISDAG
Startar dagen med besiktning på jobbet, salongen är nu 2 år gammal så de ska göras en 2 års besiktning. Lär gå rätt fort hoppas jag! Sen fixar jag fransarna kl 13 och jobbar 16-20.30

ONSDAG
Har ett samarbete på instagram med en klinik så ska bleka mina tänder, ska bli jättespännande att se hur de blir! Jobbar 14-20

TORSDAG
Jobbar 9-20 med några timmars lunchrast mitt på dagen!

FREDAG
Jobbar 9-16.30 sen ska jag ha ett möte på salongen innan jag åker till Tessan, Oscars syster! Hon fyller nämligen år så vi ska fira de och äta middag där.

LÖRDAG
Ska ta ut mitt löshår, därefter har jag massa att ta tag i inför operationen. Ska bland annat handla mat, laga matlådor , städa & tvätta så allt sånt är färdigt inför min sjukskrivning!

SÖNDAG
Ska först och främst träna (sista gången på 6 veckor) sedan fortsätta med allt inför operationen. Eftersom Oscar inte är hemma förrän 19-20 om dagarna behöver de finnas matlådor till mig varje dag så ska laga massa mat så de är enkelt för mig att värma på dagarna.

Gillar

Kommentarer