Ni har väl inte missat att igår släpptes samarbetet med HM och Alexander Wang. ALLT i princip var ju slutsålt?? Vem är han ens 😳 lite coolt att det kunde gå så snabbt. Dom måste ha tjänat bra på det då de inte var nå billiga priser..


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ååh vad det är snyggt med piercings i tungan! Kan inte bestämma hur jag vill ha. Just nu har jag ingen piercing alls men har beställt hem kanyl, tång och det så jag kan göra det själv.
Eller en kompis ska göra det på mig, spännande ;)

Vet inte vilken av dehär jag tycker är snyggast då alla var riktigt coola!
😍


Likes

Comments

Varit så sjukt hungrig idag och de är förens nu jag äter.. standard! Har typ aldrig någon ork heller men de är förståligt men har svårt att ändra på mig. Ajja det var gott iaf, stor potion gjorde jag 👌


Likes

Comments

Tips på denna filmen, den var rolig men ändå lite knasig😄 Såg den igår innan jag skulle sova så fick mig nå goda skratt innan jag somna!


Likes

Comments

Slänger i mig nån snabb omelett innan jag ska iväg på ett ärende. Fick även just veta en nyhet som både glädjer mig och skärrar mig. Vet inte riktigt vad jag ska tycka!

Vi får höras, pusss


Likes

Comments

Kalla mig konstig! Men när folk kollar snett på mig och säger "nä så kan du inte göra" eller "dedär kommer aldrig gå". Då blir jag så otroligt motiverad och taggad till att visa dom att dom har fel!
Finns inget bättre (enligt mig) att visa dom som misstycker att du faktiskt klarar det. Sen när du fixat det så får dom bita i det sura äpplet..

Just nu håller jag på med nå
nting som i princip ingen tror jag kommer klara, vad det är får ni veta när jag gjort det. Det är rätt så farlig men jag tror på mig själv, vilket är det viktigaste! 🌟


Likes

Comments

Vad ska ni vara på halloween? Själv ska jag vara polis 😉 Isabelle Strömberg inspirerade mig då hon såg så snygg ut i det! Längtar tills ikväll, kommer bli super.
Här får ni en bild på hur hon såg ut, år 2012.
🎃


Likes

Comments

Åhh så snygga dom är och nu är dom påväg hem till mig ❤️ Överlycklig!! Kostade bara ca 250-300kr


Likes

Comments

Amen gud så gott.. Min blogg består mest utav matbilder haha. Men de är typ det ända jag gör när jag är med mina vänner eller min pojkvän. 😄
Nu gottar jag och mitt hjärta oss med frukt och choklad!! ❤️☺️


Likes

Comments

Kom just hem. Jobbat heela dagen nästan, så är helt slut typ haha! Nu sitter jag och äter en varm macka, bra middag. eller? 😬Haha! Vet ni vad jag brukar stoppa på mina varma mackor? Choklad!! 😆 blir extra smarrigt då ju! 😃

Likes

Comments