Vi har inte sovit ett skit inatt & haha vi är inte ens trött :')

Här är några söta på mig & bönan :))


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla har väll problem, stora som små.
Jag har både och. Ibland är livet underbart & allt faller på plats. Ibland blir det bara för mycket men man ska inte klaga. Jag vet folk som har mycket större problem & har det mycket hemskare. Jag är väldigt glad över det jag har & försöker att inte ta något eller någon föregivet. Det är svårt, men bara du gör ditt bästa så lovar jag dig att du kommer somna lycklig.

Haha känner mig lite konstig idag om jag ska vara ärlig, bloggar mer ikväll :*
Likes

Comments

God jul finisar!

Hoppas ni har fått eller kommer att få fina julklappar, det har jag fått! Så glad & riktigt lycklig just nu! Fått sjukt mycket saker & har fått frågor om jag kan lägga ut bilder på det på kik, både ja & nej.. Antingen blir det lyckat eller så kommer det någon idiot & ska säga att jag skryter! Men kan lägga ut på det som jag blev mest glad över iallafall!

Ha en fortsatt trevlig jul!Likes

Comments

Asså bada är något av det bästa jag vet. Badade igår & har både badat & duschat idag! Älskar känslan efteråt, man känner sig så ren 😍

Dryg dag innan julafton, slagit in massa julklappar, städat, kollat film, badat & duschat & så har jag varit i stallet & fått min julklapp :')

Ska på gudstjänst imorgon, vad gör man inte för konfa ;) nej men jag & vilma ska väll dit & ge varandra julklapparna & aa kolla på det.. Hehe.

Likes

Comments


Likes

Comments

Känner att jag har varit duktigt i helgen. Gick upp 9 & tränade med Bonnie & Ronja igår, stack till emporia & handlade julklappar till Emilia & några andra! & idag har jag varit på nova Lund, har köpt julklappar till mina föräldrar för 1500 kr, dom kommer älska mig. Köpte julklappar för mina betygspengar.. Men jaja dom blir väll glada! Köpte julklapp till vilmis idag också, hihi hon blir nig glad. Köpte nyårs tröja också, aldrig klänning. Jag är en jeans människa, kan ha klänning utomlands, sommaren eller skolavslutningen men aldrig annars. Sen så hoppade jag min pigga Valenzia bebis, hon älskade det men shit vad stark hon va, snabbare & snabbare för varje hinder ;) Red lilla B också, juste ar glömt att säga att vi har ny häst! Men aa hon va också pigg & hon flöööög över bommarna på 1 sekund. Haha idag fick jag mycket luft ;)

Håller på att fylla badkaret, så sjukt mysigt! Så jag bloggar mer ikväll 😘


Likes

Comments

Jag börjar blogga igen. Iallafall nu under lovet så jag kommer in i det igen. Blir lätt att man glömmer en dag sen så gör man inte det igen! Men aa kommer blogga under lovet, jag får se om jag hinner med bloggen under skolan, måste lägga all tid på skolan känner jag, mina betyg är inte dom bästa..

Mycket har hänt i mitt lilla liv på sista tiden. Ronja, Bonnie & Emilia är dom viktigaste "händelserna" ni missat.

Ni får kommentera vad ni vill att jag ska blogga om för i mitt huvud står allt stilla..


Provad lite kläder idag :)


Bonnie, Ronja & meee


Emiliaaaa


Juste, får ju inte glömma att laget mitt vann alsvenskan! Bästa laget & Valenzia

Likes

Comments

Dryg söndag, seriöst. Inget som planerat.. Legat i sängen hela dagen & haft feber. Ingen aning om vad jag ska säga till so läraren imorgon om varför jag inte skickat in uppgiften.. Jaja jag får väll improvisera orkar inte helt seriöst asså hahahaha..

Igår va iallafall jätte mysigt, David & jag stack in till Lund & kollade bio & åt efter det, min mysiga prins ❤️
Innan det så va jag & prov red några hästar & nu har vi nog hittat "the one" imorgon kommer hon förhoppningsvis efter veterinärs besiktningen! Två Underbaringar i stallet kommer det bli då, minde tid till skolan också.. Hur ska detta gå, asså shit haha. Jaja jag är bra på att ta saker som dom kommer så aa det är väll så jag får göra ;)

Lyssnar musik just nu & ska lägga mig tidigt så jag blir frisk & inte missar skolan, typ min ändå räddning är att jag är på lektionerna & så.. Haha skäms över mig själv.Älskar låten såååå mycket!

Likes

Comments

Haha har börjat säga "är du helt sne?" & "shiiiiiit pommes" såååå pinsamt när det bara slinker ut ur munnen, speciellt när det är shit pommes jag säger då vill man bara försvinna HAHAHAHHAHAHA dör..

Efter skolan så red jag med Mathilda & Zack, sjuk mysigt & shit vad vi snackade. Vi travade inte ens hahahahah..

Ikväll ska jag & pappa mysa! Kolla fotbollen & bara ha mys kväll. Mamma & Adam ska kolla idol, så tråkiga! Självklart håller man på dom snygga, asså Portugal då! Cristian Ronaldo asså shiiiit snyggis! Fast neymar från Barcelona är så mycket snyggare!!
Imorgon ska jag upp tidigt & prova hästar från Holland sen så ska jag träffa David en stund sen så ska vi iväg & kolla bio, mys!
& på söndag har jag inget planerat, nya hästen kanske kommer eller något! Kanske ska göra mina läxor så jag hinner ifatt med allt haha!

Mina ursäkter i skolan är så dåliga, asså efteråt så tänker man hur fan trodde dom på mig? Det syns på mig när jag ljuger asså haha & dom bara tror mig, så sjukt!

Bara jag som saknar sommaren? Fast asså vintern är också mysig med då ska det ju vara snö, inte såhär mittemellan det är inte kul :/

HEJA PORTUGAL ❤️❤️


Kolla killen, mums!


Fast asså ingen slår min David, ingen!

Likes

Comments