I helgen har vi haft kompisar från Göteborg  på besök. Det blev restaurangbesök och efter det rastning av Hollywood på Kakmonstret. Vi har dragit oss lite för att gå ut och äta med kidsen då Holly är så rastlös jämt. Hon kan liksom sitta snällt i 10 min och pilla med maten sen vill hon springa runt. Denna gången gick det faktiskt riktigt bra den dryga timmen som vi satt och käkade världens godaste brunch på Köksbaren. Äntligen fick jag min första råbiff sedan innan jag var preggo 😍 Det blev några glas rödvin i helgen vilket inte är särskilt bra för ketosen då levern behöver bryta ner alkohol som prio ett istället för att bilda ketoner men jag måste ändå leva också.

Igår tog vi bussen till media markt hela familjen och köpte en ny dator, sipernöjda såhär långt 😊

Idag trodde jag att det var den 10e april och första dagen på mitt maratonprogram men jag hade visst tagit fel på veckorna. Jag ändrade om planeringen så jag startade idag istället :) 6,4 km i lugnt tempo.
Det kommer bli 4 pass i veckan av olika karaktär och på lördagar blir det långpass. Såklart ökar tempo men framförallt distans varje vecka. Jag känner att jag måste få in lite styrka och rörlighetsträning så det får bli på kvällarna när Holly somnat :)
Vi hann även med en ordentlig långpromenad med Frida och barnen idag. Snön börjar försvinna så snart blir det att släppa lös alla ungar i lekparken 😊

Kostmässigt har det inte hänt så mycket mer än fusket i helgen då. Det var ju dock inga "go bananasavsteg" utan lite vispgrädde med bär nån dag och några glas vin. Vågen står still på ca 66,5 och måtten har inte heller minskat mer denna veckan. Jag känner mig väldigt nöjd och nu handlar det om att bli stark och uthållig. Kroppen håller fortfarande på att anpassa sig för fullt men nu ser jag ljuset i tunneln.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments