Holly har blivit sjuk och hennes täppta näsa gör att hon inte sover ordentligt samt snarkar så hela huset skakar. Hon väcker Penny och Penny väcker Holly och Holly väcker Penny osv.. Mitt emellan ligger jag. Detta resulterade iallafall i att gymmet hann stänga igår innan jag fick Holly att somna. Jag fick dra ut och springa längs strandpromenaden istället. Jag vet inte om det är att jag bott i Göteborg ett tag men jag var fan på helspänn och vände tidigare än jag planerat. Jag har aldrig brytt mig tidigare och det stör mig att jag ska behöva vara rädd för att vistas ute själv på kvällen. Sprang fort som tusan iallafall och strandpromenaden är annars väldigt mysig på kvällen men igår kändes den bara öde och att någon skulle hoppa fram ur buskarna vilken sekund som helst. Jag kanske är mesig, vad vet jag?

Idag valde jag iallafall att springa på gymmet istället och vad som skulle bli 8 km enligt programmet blev istället 10 km i ett riktigt bra tempo. Nu gäller det att bromsa lite så jag inte drar på mig någon onödig skada.

Jag har kollat på lite lopp jag vill springa i sommar men verkligen allt är slutsålt. Jag får försöka jaga begagnade startplatser men det känns sjukt tråkigt om det inte blir av. 2 september är det Höga kusten trail, 43 km, och jag hoppas innerligt att jag hittar en startplats till den iallafall.

Idag bestämde jag mig för att sluta väga mig och sluta skriva matdagbok. Jag har fan stenkoll på vad som är bra mat och nu är träningen i full gång så jag orkar inte hetsa med det mer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments