Varit en skön dag igag, gjort en del men känns som jag hade kunnat göra mer av dagen ? :s 

Store knodden åkte till sin pappa idag . Tomt utan honom här hemma dock. Men ja så är det. :/ får träffa honom på onsdag igen och det är ju alltid bättre än ingenting alls.  Prinsen har varit och lämnat blommor och choklad och en världensbösta tjej kudde 😍 tror ni jag är lycklig eller ? Jag känner mig komplett igen . Att brinna för en person så är något magiskt. Även om jag är kass på att svara osv . Men ja sån är jag :$ städat och lagat mat osv. 

Vet inte vad mer jag kan skriva ? 

Haha . 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag är en sån dag inget känns rätt eller går rätt alltså ... så mycket i huvudet. Och känslorna bubblar upp. Får inte bryta ihop får fan inte. Måste vara stark för en gångs skull och inte fly från det som är jobbigt. Måste bita ihop och ta en dag i taget.... snart söndag vilket betyder att min stora knodd åker ifrån mig :/ det gör ont redan nu. Myser mitt emellan barnen just nu. Båda två ssnarkar. Fast de gör rålex med så de jämnar ut sig.

Förstår inte varför vissa dagar är jobbigare än andra. Men antar att det är livets gång. Snart dags att gå och kissa loppan. Sen ska jag dra täcket över huvudet och försöka sova.

Saknar t och prinsen ... men får träffa dom båda snart. Saknar fan mamma oxå. Men ja hon kommer imorgon så då kan jag krama henne !

Nej det va allt för idag tror jag . Ingen lust att skriva eller tänka egentligen . Mest bara lust till att försöka sova ....

Men det får vänta ett litet tag till. Känslorna är intensiva. Och vill inte gråta även om jag känner att det är nära. Men det är nog helt okej . Övanpå allt så har jag mensvärken från helvetet 👍😂 tack för den typ. Cp ont i magen haha . Men ja så är det att vara kvinna.

Av någon konstig anledning känner jag mig orolig på insidan ... önskar jag kunde förklara vad det är . Men det går inte för jag får inte ut orden rätt. Det låter så jävla bra i mitt huvud . Men sen när det ska ut blir det bara fel. Och jag orkar inte med missförstånd ifrån någon just nu . Orkar inte diskutera eller något. Vill bara krypa in i min bubbla och hoppas på att folk kan acceptera att man inte alltid kan vara glad ?

Jag försöker faktiskt. Haha jag misslyckades med en kladdkaka idag :( den blev jätte dö kladdig :( men dock blev maten godkänd iallafall. Ungsbakad falukorv med potatis mos. Och vegetariska filéer med ost på 👌 det gick nog hem åt alla faktiskt (: skönt måste jag få säga ... vad som sker imorgon förutom mys med familjen vet jag faktiskt inte. . Får se hur dagen blir iallafall. Kanske blir den bättre än dagen. Kan alltid hoppas på att humöret håller sig uppe.

Det sista som lämnar människan är ju trotts allt hoppet ? Eller har jag fel ?

Vill pierca mig och göra en till gadd . Så jävla sugen på båda delarna.... bara en pearcing till 😍 en meduca. Eller i kinden . Ohhhh vad jag vill. Sen vill jag sätta min text över låren 😍 men det kommer göra Cp ont haha. Men ja sånt man får ta om man vill ha något i reste Av sitt liv. Tur man har tid att tänka iallafall ;) ingenting man bara gör så på en handvändning. Sen en dag vill jag sätta Olsson längsmed revbenen på höger sida 😍 ska ju dock aldrig gifta mig så då gör det inget att jag sätter efternamnet jag fått från min Pappa på revbenen . Stort ska de va . Endast för att hylla världens starkaste man .. han har blivit opererad igen. Snart är han så pass bra så jag och barnen kan åka ut till honom. Saknar ju faktiskt honom lite. Att höra honom så pigg som han va i telefonen för ert par dagar sedan va underbart. Det kändes verkligen bra .Likes

Comments

hej alla fina (:

Vet att jag är urusel på att skriva . Men vet inte var jag ska börja eller sluta för att få fram allt så bra som möjligt. Har flyttat hem till mamma och pappa igen . Skönt är det. Bor inne på min ena systers rum med trollet , har skaffat en katt , köpte den av min storasyster för er som missat det haha . Världens sötaste liza (: har hoppat av skolan pga av ett misstag jag gjorde . Men det är som mamma brukar säga man får lära sig av sina misstag den hårda vägen för att lära sig någonting och jag kan inte mer än att hålla med (: sonen har flyttat hem till sin pappa pga av olika skäl , nu ska jag bara lyckas vinna tillbaka min grabb. Saknar go om varje dag även om jag nu får ha honom rätt ofta. Kärlek ? Ja jo nog allt är jag lite smått in love med en gammal fflamma eller vad man säger. Att hitta tillbaka till någon är inte alltid det första man tänker på . Men när allting känns bra är väl det ett plus i kanten. Antar att det var menat att bli så (: jag tror vi båda växte upp och insåg det viktiga här i livet. Och det ä ju rätt skönt . Får se vad tiden har att utspela för oss . (: men ja jag förtjänar att känna mig omtyckt och uppskattad av någon även om jag inte är van vid deet. Men jag vänjer väl mig 👌 Just nu mår jag väldigt väldigt bra . Och det vill jag göra ett tag till iallafall . Utan att folk ska försöka trycka ner mig. För det tillåter jag inte igen. Jag vill vara glad .

Börjat göra mer och mer med trollet. Ute på äventyr och så . Skönt det med (: spenderat många dagar hos bästa T bara myst snackat sskit och lite så (: ibland kan det behövas . Men varje gång jag är hemifrån längtar jag hem . För det jag har här hemma med min familj finns det ingen som kan ersätta. Det är kanske inte samma kött och blod. Men det är en kärlek som ingen annan kan övervinna! Det denna familjen har gjort för mina barn är oförglömlig. Och hur jag kunde flytta här ifrån en gång kan jag inte förstå . För jag vill inte flytta här ifrån igen . Här är vi trygga och mår bra. Här har vi vad vi behöver . Vi har vår familj .

Mamma pappa morfar systrar systerson . Vad mer behöver man ? Jag blir lycklig när jag kommer hem även om det inte alltid verkar så. Men det bästa med att åka hemifrån är att jag vet att jag har min familj när jag kommer hem .

Det betyder mest . Mer än allt annat ag önskar att dom kunde se med mina ögon o känna vad jag känner. Då hade dom kanske förstått.

Vem vet ?

Inte jag eller någon annan . Blod är inte alltid tjockare än vatten .


Mina barn , min familj & djuren på gården betyder allt och lite till. Jag skulle aldrig kunna byta ut det emot något.

Jag är lycklig och så ska det vara !


Tyckeromprinsen ❤


Puss dumbo

Likes

Comments

Spenderat Hela dagen med fisen. Hon va med i skolan och det gick faktiskt bra (:

Vem kunde tro att hennes två favoriter har varit/är mina favoriter ?

Carro & Sandra ,

Carro va ju dagens höjdpunkt för mitt ttroll. Kände igen den glädjen samantha utstrålade. Vilket fick mig att inse hur mycket hon betyder för mig o alltid har gjort.

Det blev en väckning.

Och att se hur Sandra va med henne fick mig även att se hur värdefull hon är .

Eftermiddagen har bestått av lek och stallet. Mysigt det med (:

Nu ligger jag ner bäddad i sängen ,

Imorgon blir det mys då med. Förhoppningsvis kommer min kvinna hit och stannar ett par dagar. Men ja vi får ju se vad dagen har att erbjuda.

Godnatt mina fina läsare !

Likes

Comments

​denna dagen har verkligen varit upp och ner vänd.  Men vissa dagar är  väl sådana. Första natten jag ska sova själv i en säng på två månader . 

Blandade tankar på det . 

Men ja det ska väl gå bra det med   

Skola imorgon 👌👍 

Ingen lust alls egentligen men måste ta tag i saker och ting en gång för alla . 

Vet inte vad mer jag kan skriva nu ? 


Likes

Comments

idag va vi uppe tidigt låg kvar i sängen och mös en stund med fis innan vi gick ner och mös framför tvn . Åt frukost med familjen (dom som är hemma) mös en stund , vek in kläder osv , startade en maskin tvätt , la oss och kollade på film i sängen sen gick vi ner och busade haha.

Sen blev de äventyr med storasyster morfar & hennes sambo. Bröllopet närmar sig och jag ska ha både klänning och klackskor på mig. Jag ska vara Träna 😍 känner mig hedrad för vi har ändå gått genom eld och vatten och haft våra konflikter men de känns spännande.

Ja denna dagen har faktiskt varit helt okej .

Jag trivs med min familj , mina barn och min katt 😍 känns så jävla bra att säga min katt . För hon är verkligen min , min fina lisa !

Nu är det snart dags för sängen ,

Sen får vi se vad morgon dagen har att erbjuda mer än att tvätta och städa haha .

Puss mina dina läsare .

Ni betyder mycket!


Big love, one love :*

Likes

Comments

Idag är en seg dag , såna dagar är väl helt okej eller? Är egentligen helt slut . Men ingen lust att sova :/ ingen lust till någonting just nu . Kvällarna och nätterna är värst . Ångesten blir som mest intensiv. Glad att jag har en syster jag delar rum och säng med. Inga tårar som rinner även om dom är på god väg rätt ofta. Jag är trött på att vara stark. Trött på att behöva sätta på min mmask för att folk inte ska se min insida. Undrar vad folk tänker när dom läser detta skitet haha. Det är liksom jag enda sättet jag kan få ut till omvärlden vad som gömmer sig i mitt huvud. Men ja så är det. Detta är mitt sätt att ventilera för att folk ska förstå hur jag känner mår och så vidare. Ibland är det kanske bra så att folk förstår . Men det för inte att folk kan hindra det. För det är sån jag är. Lever med min sjukdom, med min ångest, med min smärta invändigt. Försöker att trycka bort det men det är inte alltid så lätt rent ut sagt. För att inte förpesta folk med min energi. Men ibland blir det så likaväl att folk får höra min skit. Det jag är tröttast på är att folk säger att dom förstår och vet hur det känns. Till 80% av eer , nu vet inte ett smack. Ni tror att ni vet. Men det gör ni inte ...


Och nu över till en av sakerna som gör att jag mår piss ,

Jag har en bror , en storebror. Den mest fantastiska man kan önska sig. Tyvärr är det inte så längre. V7 har alltid håll ihop men sen gick någonting snett. Och jag kan inte ens förklara hur ont det gör att han inte vill vara en del utav mitt liv. Att han inte vill stötta mig i min kamp utan att han smutskastar mig och kränker mig istället. Det gör mig så otroligt ledsen .


Och folk som.säger att man är fitta osv för man väljer sina barn & familj framför dom. Vet ni vad ? FUCK ER!

JAG har någonting ni aldrig kommer få, kärlek och lojalitet!


Jag ska kriga mig igenom detta helvetet , och vinna ! För jag kan det !

Fuck er som.tvivlar ,


Likes

Comments

Hellu bloggen (:

Idag är väl som alla andra dagar . Huvudet upp och fötterna ner . Eller tvärt om .

Trött är man .

Ångest över att jag inte kunnat finnas för kvinnan i mitt liv . Speciellt nu när hon mått piss. Men ja det är inte lätt att hjälpa andra när man själva behöver hjälp. Även om.jag hade kunnat göra allt för att hon ska må bra har jag fått sätta mig själv och min knodd som är hemma i första hand . Hur svårt det än är att sätta sig själv i första hand måste jag för att kunna överleva detta , denna jävla kampen .

Fått nya saker om min bror i huvudet dessutom. Saker en lillasyster inte ska behöva höra :/ men det är bara att bita ihop och låtsas som att man inte hör det .

Låtsas som det inte existerar .

Är trött i kroppen men 10000000 tankar som snurrar runt i huvudet . Och känslor som bråkar . Men vet att jag måste bita ihop för att vara stark !


Hoppet är det sista som lämnar människan säger dom , så jag hoppas att mitt hopp stanna för jag vill bli stark igen,

Jag ska bli starkare än någonsin och krossa det som.krävs i min väg!

Likes

Comments

​idag är ingen bra dag i psyket.  Men måste ändå  kämpa.  För det som är viktigt.  Terapi i att fixa mina naglar.  Så har hittat ett sätt som dämpar för stunden...  

Mr rövhål/ perfekt är allt i huvudet och sonen lika så. Vill spola tillbaka tiden till när allt va bra igen.  Men det är väl som man säger,  man kan inte alltid få sin vilja fram!  

Likes

Comments

Dag är egentligen en sån dag jag bara hade velat gå och gömma mig under min kudde och täcke . Och vakna upp i en bättre dag.. 

Men ja det finns väl egentligen inte så mycket att göra åt det faktum att livet suger och sen dör man . Försöker vara positiv och se positivt på ssaker och ting men det är alltså inte så lätt när allt man lever för bara försvinner ifrån en. Jag saknar min son varje sekund av dagarna. Men likväl går jag runt med ett leende på läpparna för att det inte ska drabba min omgivning

 Idag när jag skulle hämta våra saker va båda barnens sängar sönderslagna och madrassen tagna , allt min porslin är i tusen. Bitar. Och jag gör det jag gör bäst. Ringer mamma när jag blir arg haha . Inte för jag vet vad det skulle hjälpa , men ja är väl mammas flicka.  

Skola imorgon 👍 känns stabil att åka till en plats jag börjar hata för folk är efterblivna där.  Denna gången ska ingen få förstöra min skolgång. Jag kan jag vill jag ska . Det är väl så man säger ? 

Mitt i all kaos kräver fizen mer uppmärksamhet än någonsin. Antar att det är förståligt med fyra flyttar på tre månader och sen tillbaka i sin trygghet hos sin mormor. 

Jag kan ju dock säga att hade jag inte flyttat hem igen hade jag gått under 10000000 gånger hem . 


MR perfekt är ju tyvärr ett jävla svin som jag hade kunnat slå sönder vissa dagar , men sen andra dagar är allt tydligen bra igen och han är som vanligt samtidigt som han har bbrud förväntar han sig att jag ska stå där med öppna armar när det brister för honom med henne. 

Men så funkar det inte 😙 

Nej de va nog allt för idag , 

Nu ska jag kolla beck och mysa ! 

Likes

Comments