Får ta det från början lämnat det som. Vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen, om jag ska ha den som dagbok eller om jag ska typ försöka få några följare som hjälper mig igenom dagarna*asgarv*
Det blir vad det blir..

Iallafall så skrev jag om aset Johan i förra i lägget och givetvis är han inte bara ett svin, han är mitt ex, en otroligt fin kille men som inte ville vänta på att jag skulle bli redo utan gick och satte på en av mina närmsta tjejer.. blev så otroligt j@vla ledsen!!

Nu har det gått någon månad och eftersom det är nytt år så får det bli ny kille, J är inte värd mina tårar mer.
Och eftersom jag känner att det är dags att byta ut vissa tjejkompisar så hakar jag på tjejerna från spanskan:)

Förstår liksom inte hur man kan ligga med en kompis ex, hann ju knappt ta slut mellan oss?

Likes

Comments

​Allt bubblar inom mig, känns som om mitt liv rusar iväg och jag vet inte vilken väg jag kommer att ta... Tänkte få ur mig tankar och känslor här där jag kan vara lite anonym och någon kanske kan ge mig råd om hur jag ska hantera saker och ting.

Det mesta handlar om killar...hehe..allt kretsar kring dom just nu. Kräks nästan när jag tänker på Johan och hur han kunde göra som han gjorde mot mig!!! Visst han är inte ensam om att vara ett svin, Amina är lika vidrig hon men det är ett annat inlägg.

Men fokus nu... just nu är det inte Johan med sina fina blå ögon som fyller min hjärna utan Andreas, YES!!

Hans bruna varma ögon, hans otroliga magrutor (var i hans träningslokal i veckan...Shit, dog) han var helt svettig och när jag kom dit så tog han av sig T-shirten......*svimmade*

Längtar till imorgon för då ska jag hänga med några från spanskan..... Undra om jag kommer att träffa Andreas???

Likes

Comments