Första feberfria dagen på två veckor! Det firades med en ridtur i djup snö. Jobbigt sa Humle. Men nu ska det byggas muskler! Dock var galoppen på vägen mycket bättre än pulsa i snön.
Fick något ”återfall” iförgår kväll. Tårarna bara rann och ångesten var hemsk. Tog fyra ångestdämpande. Första gången jag tagit det sen överdosen. Kroppen reagerade starkt och jag tvärslocknade på soffan. När jag sover slipper jag känna och det är skönt. Sömnen har börjat komma tillbaka igen. Utan mardrömmar.
Imorgon ska jag hämta P efter skolan. Ett mänskligt lyckopiller. Ute till stallet och ha mys sen till badhuset. Ska bli skönt!
Nästa vecka börjar jag jobba igen. Få rutiner och känna sig behövd igen. Även om det är tufft att komma igång så älskar jag mitt jobb! Sen kommer pappa på besök ett par dagar. Trevligt att få lite ensamtid med honom. Få upp lite fler tavlor och kanske åka till Borlänge och shoppa med honom.
Nu ska jag försöka ta tag i disken och kanske lite städning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Begravningen gick så bra som den kunde. Passade så bra med musik och pratet. I slutet av gudstjänsten sken solen in genom fönstret. Så vackert trots den tunga stämningen.
Haft feber tills igår. Huvudvärken ger sig inte. Trodde jag var riktigt pigg idag. Ute och gått med Humle, satt upp nya gardiner och fixat med blommor. Men nu ligger jag helt slut i soffan. Rädd att sjukna om! Vill komma igång med ridningen och joggingen igen!
Inte haft ångest på ett tag. När tankarna på allt jobbigt dyker upp så kan jag hantera dom nu. Just nu iallafall. Tar en timme i taget. Kan inte bli sämre. Det måste vända nu. Så dåligt som jag mådde när jag tog överdosen har jag aldrig mått. Trodde helt ärligt inte jag skulle orka överleva. Utökat boendestöd för tillfället. Det känns tryggt att dom kommer och kollar till mig oftare och pratar lite. Håller demonerna borta för stunden.
Stallet har väldigt positiv inverkan. Humle är så fin att rida nu. Fått så mycket hjälp av Jonna! Guld värt! Satsar på att rida LB:1 med godkända procent till sommaren!
Känns som om jag vågar se en LITEN ljus framtid. Fokuserar på dom små bra sakerna. Tagit på Facebook för tillfället. Där kan man få negativ energi och jag är för skör just nu. Så jäkla rädd att tippa över bergskanten jag står på. Måste ta några steg in på berget innan jag utsätter mig för något negativt! Imorgon ska jag äntligen jobba några timmar.
Ännu en liten ljuspunkt!
Nu ska jag röra ihop en god räksallad och njuta av mina nya gardiner!

Likes

Comments

Influensan har inte gett sig. Haft feber ett antal dagar och nu snorar jag. Tänkt att jag skulle börja jobba den här veckan men nej. Dom ville inte bli smittade på jobbet.
Åkte ner till mamma och pappa igår. Fattade inte att jag orkade men hade inget val. Alvedon säger jag bara! Nu ligger jag klarvaken på ett hotellrum i Mariestad. Begravning...mycket tankar som snurrar. Min kära ingifta farbror. Tillbringat så mycket tid hos faster och farbror när jag var yngre.
Nu ska jag ta mig igenom den här dagen.

Likes

Comments

På något sätt är det bättre att må fysiskt dåligt än psykiskt. Kroppen orkar inte hantera båda sakerna samtidigt och just nu fokuserar min kropp på influensan. Det vet jag att det går över både lättare och fortare. Men kan samtidigt inte säga att allt är svart/blankt längre.
Den fysiska smärtan är så välkommen. Även om varje rörelse gör ont och det bara snurrar när jag står upp. Kanske är det kroppens sätt att säga stopp det räcker åt hjärnan. Trots feber och värk i hela kroppen får huvudet vila. Jag sover, dricker juice, knaprar alvedon, försöker äta lite, spelar Hay Day och kollar Private Practice. Fick ALLA säsonger med posten idag! Japp, feelgood serier är min melodi.

Likes

Comments

Ännu mer fighter med psyk. Helt sjukt att FK anser att jag kan jobba 100% men öppenvården anser att jag borde bo på ett LSS boende. Är det logiskt hur det går ihop?? NEJ enligt mig. Bott själv i 7 år i Västerås utan problem. Sambo i Säter i 2 1/2 år. Nu ensam i Säter. Mår ju dåligt nu, inte jämt. Blir ju knäpp för mindre!
I helgen har jag sjukstuga här hemma tydligen. Feber, hosta och snorig. Skitväder ute så helt okej att ligga inne och tycka synd om sig själv.
P var med i stallet idag. Fick helt underbara bilder på henne och Humle. Så mycket snö och tror båda njöt av ett varv i paddock. Pulsade så snön yrde.
Släpa mig till Willys när mörkret faller. Köpa tycka-synd-om-mig-själv saker. Blir väl piggelin, dricka, chips och pan pizza.
Tur att man har dessa serier att titta på!

Likes

Comments

Fortfarande nekad psykologhjälp. Ska till öppenvården imorgon och träffa ”min” sköterska. Hoppas på att lyckas reda ut något.
Mamma åker hem imorgon. Både skönt och jobbigt. Få lite ensamtid. Men ändå inte ha tryggheten nära längre. Men hon tar med sig alla ”farliga” tabletter. Litar inte riktigt på mig själv.
Jag vill inte dö. Jag har ett fantastiskt skyddsnät runt mig. Jag har en häst. Jag har en katt. Men jag måste få slippa dessa känslor. Måste få hjälp att bearbeta allt. Så jag inte kommer till den punkten där jag inte har något att leva för.
Igår släpade mamma ut mig på loppisrunda. Köpte 23(!) nordisk kriminalkrönika. Samlingen börjar bli komplett. Vet ju iallafall vad jag ska läsa resten av året.
Ikväll blir det vildsvinsfilé, klyftpotatis, någon god sås och en film.

Jag vill bara bli glad igen. Sprudlande glad med glittrande ögon och alltid redo för nya knasiga påhitt.

Likes

Comments

Det är inte bra. Jag orkar inte.
Iförgår tog jag en överdos av lugnade, ångestdämpande och sömntabletter. Jag ville bara slippa känna. Få sova. Slåss för att få en psykolog. Måste få prata med ett proffs. Men psyk anser att jag inte behöver det. Jag förstår att självmorden ökar. Jag vet själv vad jag behöver för att må bättre men blir nekad. Dom vill att jag ska må sämre. Vill dom att jag ska ta livet av mig?!
Försökt med medicinering. Försökt med andra metoder. Men när inget hjälper varför kan man inte få den hjälp man behöver?!
Så här dålig har jag aldrig varit. Aldrig varit så svart. Jag måste få hjälp för att överleva.

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska skriva. Men måste skriva. Hämtade P när hon slutade skolan och är evigt tacksam att jag hade henne idag. Utan henne hade jag nog fått ett psykiskt sammanbrott.
Jag träffade honom för första gången på över två månader. Vi behandlade varandra som luft. 2 1/2 år. Och vi är luft för varandra. Det kanske är bra. Men i mitt logiska huvud förstår jag inte. Puff och 2 1/2 år är borta. Som om det aldrig hänt. Men det har hänt! För hans skull jag lämnade Västerås och lämnade hela min trygghet. Nu är vi som främlingar för varandra. Jag valde att gå. Av praktiska skäl. Vi ville olika saker i livet. Men vi älskade varandra. Jag lämnade min trygghet i Säter. Jag lämnade den dröm vi byggt tillsammans.
Men jag håller på att lära mig älska min egen dröm i Säter. Håller på att hitta tillbaka till mig själv. Det får ta den tid det tar. Det är okej att bryta ihop bara man reser sig upp igen. Vilket jag gör. Jag är starkare än jag tror. Det har jag bevisat för mig själv efter detta helvetiska halv år.
Nu ska jag avnjuta några avsnitt Private Practice.

Likes

Comments

Hemma i Säter. Skönt att landa i soffan med mjukisbyxor och hemgjord räksallad på bordet. Packat upp nästan allt från tre dagars shopping. Blev x antal kassar. Bara rea och halva reapriset. Mina vänner säger att jag borde jobba som personlig shoppare och dom har nog rätt. En av mina starka sidor är att shoppa rea, grymt duktig på det. Kommer upp ett par bilder bilder med några av favorit fynden.
Bästa fyndet är den ljusblåa ullkappan. Mycket snyggare färg i verkligheten.
Bara ÄLSKAR den!

Likes

Comments

Underbart skönt med minisemester! Bara tagit det lugnt, ätit gott, skrattat och shoppat MASSOR med rea! Imorgon bär det av hem till Säter.
Haft ångest idag. Så mycket jobbiga bilder som dyker upp i huvudet. Ska försöka jobba på att hitta något positivt när bilderna/minnen/ångesten dyker upp. Alla spänningar har börjat släppa. Då kommer migränen och all ilska bubblar upp. Vill bara lägga mig under ett täcke och gömma mig från världen ett dygn. Blir för mycket för min hjärna att hantera på en gång. Ska bli så skönt att komma hem till mitt organiserade kaos imorgon. Sova i min egen säng.
Spännande och se om alla nya kläder får plats. Gissar på att jag måste rensa ut ännu mer.
Saknar min älskade fjording. Han fick gå en dressyrträning med bästa Jonna på ryggen. Välbehövligt för honom!
Men en natt till i mitt gamla flickrum. Nyklippt och nyfärgat hår till helgens 30årsfest.
Läsa lite skvallertidning innan John blund kommer.

Likes

Comments