Det jag ser är en tjej som måste gå ner i vikt. Jag ser en tjej som är fet. Det finns bara fett på kroppen som måste bort. Jag har alltid fått höra att jag är tjock. "ska du verkligen äta den där godisbiten, det blir man tjock av" Förlåt för att jag var sugen på en liten bit choklad. "Men gud vad mycket mat, du har redan massa fett på kroppen" Well... Förlåt för att jag var hungrig just då.
Men tack för att ni fick mig att att sluta äta frukost och lunch. Tack för att ni får mig att spy upp maten varje middag när jag väl äter det. Tack för att ni får mig att inse att mat är min fiende. "Ditt jävla fetto" Säger en smal person. Förlåt! Förlåt för att jag la på mig mer fett en dig!

Tack för att ni fick mig att inse att jag behöver gå ner i vikt. Även spegeln speglar av en tjej som måste gå ner i vikt. Min vän Ana-Mia påminner mig hela tiden. Hela tiden påminner hon mig att att om jag äter är jag värdelös och misslyckad. Hon bestämmer vad,när och hur mycket jag ska äta. Och om jag ska träna eller spy. Hon är med mig varje dag. Är glad att jag har någon vid min sida.

Ana-Mia och spegeln är dom enda jag kan lita på. Om en snar framtid kommer jag få en ny vän. Vågen kallas han för. Vågen & Ana-Mia är nära vänner. Och dom kommer hjälpa mig att nå mitt mål. Mitt mål om att bli smal och fin.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag lever en. Har bara inte orkat uppdatera något.

Har knappt ätit något dom senaste dagarna. Det beror på en massa saker som jag inte ens vet hur jag ska förklara för er. Igår försökte jag vara duktig. Jag delade en morot i massa småbitar och la på ett litet fat. Jag tänkte jag skulle äta upp och allt och slippa ångesten. Men tyvärr så tog ångesten över. Jag gick till toaletten och spydde upp allt igen. Hur kan en grönsak ge så mycket ångest?

Min egna bild av mig själv.
Hör Ana-Mias röst hela tiden. Det är hon som bestämmer över mig. Vad och om jag ska äta. Hur mycket hur lite. Om jag ska spy upp allt eller träna tills jag är skakis i hela kroppen.
Ana-Mia är bra på dölja sig för andra men för mig mig finns hon hela tiden. Hon är bra på att manipulera mig. Och jag köper hennes ord varje gång. Vem är jag utan Ana-Mia?

Hur jag ser på mig själv. Är inte på samma sett som ni ser

Likes

Comments

Min vikt ligger på en normal siffra enligt bmi och shit. Så då borde ju min kropp & jag vara frisk? I alla fall är det så enligt samhället. Ser man frisk ut, då är man frisk, är man smal har man anorexia. (enligt samhället alltså) Men sjukdomen sitter inte i kilona eller hur man ser ut- Det sitter i beteendet. Folk tror att jag är sund.

Jag äter inte frukost.
Jag äter inte lunch.
Middag kan jag äta, men jag hoppar över den så ofta jag kan. Och när jag äter middag så äter jag det från dom minsta faten jag har. Dumt att överäta. Även om jag har min hetsätnings perioder, men jag spyr upp allt då. Det är inte många som vet det, för hur berättar man det för folk? Jag har lättare att skriva det här på bloggen en ta det face to face till folk. Fan dumt egentligen....

Jag har en målvikt på 55 kg. Några kilon kvar till målvikten. Men hamnar jag på 57 så kan få ett litet lugn igen. Jag låg på den vikten och jag började till och med att acceptera min kropp. Men sen... Hände det en grej som gjorde att jag gick upp i vikt... Men har i alla fall gått ner lite av dom.

Helvetet från insidan


Likes

Comments

Hej alla som nu på något vis har hittat hit. I min blogg kommer jag dela med mig av allt som har med liv att göra. Vilket kan vara TW för en del. Jag kommer att vara helt ärlig. Inge hemligheter. Jag har detta som en "anonym" blogg. För att jag ska kunna vara 100% öppen. Jag känner att jag behöver det.

Jag lider av en svår depression, panikångest, hetsätning och svält perioder. Om jag har andra diagnoser är oklart. För vården har knappt börjat med utredning om det Jag fajtas även med olika skadebeteenden. Jag vet att det är ett stort TW för det.

För att få veta mer om mig och mitt liv så är det bara att följa om ni vill det.
Likes

Comments