​Vi hjälper dig som privatperson med fönsterputsning Stockholm med omnejd. Du kan t ex nyttja våra tjänster för att få fönsterputsning i din villa, lägenhet eller kanske i ditt sommarhus. Vi putsar så klart alla sidor av dina fönster och du kan även få hjälp med att putsa altaner, balkonger m.m. Självklart går det bra att boka till ytterligare städning på samma gång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemstädning Stockholm? Det mesta ingår i vår hemstädning, men för att garanterat kunna göra dig nöjd ber vi dig att kontakta oss. Vi sätter då ihop en offert enligt de behov och önskemål du har, alla är vi olika och har olika krav.

Vi erbjuder hemstädning för dig i Stockholm med omnejd och rekommenderar att du börjar med en ordentlig storstädning för att känna på hur bra det kan vara när du anlitar oss på Drott Company.

Likes

Comments

Är det dags att byta bostad? Att sälja en bostad kan ibland vara mer arbete än man tror. Det är inte bara småsaker som kanske ska rustas upp, det kan även behövas en städning av bostaden för att få den att verkligen skina. Vi på Drott & Company har en specialutformad tjänst för just visningsstädning. När du nyttjar oss vet du att du kommer kunna känna dig stolt att visa upp ditt hem på samma gång som spekulanter kommer att få se rena och fräscha rum.

https://www.drottcompany.se/

Likes

Comments

Dags för flyttstädning? Vi hjälper dig som bor i Stockholm med omnejd med en komplett flyttstädning av bästa kvalitet! Vi vet att det vid en flytt är det mycket som ska göras; det ska packas, städas, sorteras och organiseras, sedan ska du så klart också flytta hela bohaget från en plats till en annan. Det är mycket att göra och det är lätt att bli stressad. Självklart finns det många sätt för att kunna koppla bort en del av stressen, men ett av de mest uppskattade sätten är nog att ta hjälp av en städfirma för att få hjälp med flyttstädningen och på så vis slippa att göra något som faktiskt någon annan kan hjälpa dig med.


https://www.drottcompany.se/

Likes

Comments