Har verkligen inte mycket sug att blogga just nu.Livet pågår :).Charlie sover bra och enda problemet just nu är min värk.Som börjar bli outhärdlig!Diskussionen med läkaren låter ungefär såhär;
Jag behöver bättre smärtlindring!
Läkaren; Detta är det jag kan skriva ut.
Jag; Men det räcker inte!Min son blir lidande :(.
Läkaren; Det är vad jag kan göra.

Funderar starkt på att byta vårdcentral..Orkar inte ha det såhär!

Puss & Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tyckte det va en bra idé att väcka mamma massa inatt!Klockan 4 ville han ha mat så det fick han.Sen ville han inte somna om!Första gången detta händer.Satt med honom en stund och gick in till mig och försökte somna om.Men han låg och snacka och va på så gott humör att det kändes lika bra att gå upp.Så satte på kaffe och tog mina mediciner.När jag satte mig med min kopp hade han naturligtvis somnat om!

Nu är ju frågan,gå och lägga sig igen eller inte..B gick upp inatt och la sig på soffan för jag snarkade,så han har sovit gott hela natten.

Gör nog en fuling och ställer babyvakten vid honom och går och lägger mig ;).

Men lika bra att dricka upp kaffet först!

Just det!Igår provade vi gåstolen en liten stund.Han satt förvånansvärt bra i den och verkade gilla den.Han nådde nästan golvet om han sträckte lite på foten :).Dessutom tyckte Harry att det va roliga saker på den :).Kul att se Charlie upptäcka Harry :).

Puss & Kram

Likes

Comments

Igår blev Charlie 3 månader och idag var det dags för vaccination.Han skötte sig exemplariskt mitt hjärta :).Han vägde 6600 g och är nu 64,7 cm lång.Kläder är jättesvårt nu,på längden passar typ 68 men inte på bredden.Så tyvärr är det mycket kläder som inte kan användas :(.

Han har sovit 2 hela nätter igen så var bara förändringen att han kom till eget rum som gjorde att han vaknade de nätterna :).

Igår var det dop och det va så fint :).En av mina närmsta vänner gav oss en fotograf i present (för övrigt samma som tog våra bröllopskort).Känns jättekul att få fina dopkort med :).

Ska ta bilder imorgon på några presenter :).

Hoppas att jag kan lägga upp bilder på rummen med denna veckan :).

Puss & Kram

Likes

Comments

Penicillinkur måndag-torsdag förra veckan för uvi.Har känt mig fortsatt hängig och haft väldigt mycket värk sen dess.Tog en sticka idag,och jodå fortfarande urinvägsinfektion!Så jävla passande nu när vi har folk.Ikväll kommer även min andra bror med familj samt min mamma och pappa för grillning.Så det blir fullt hus.Har sett fram emot detta och dopet jättelänge för vi ses så sällan.Så är jag självklart dålig.Det värsta är nog att jag är såå trött hela tiden.Hur kul är det att ha fest då??

Ska ringa helgmottagningen klockan 8 så jag kan få nytt penicillin men hinner ju inte hjälpa ändå..Så jävla nere!

Men Charlie var i alla fall väldigt snäll mot sin mor och sov utan att vakna mellan 18-06.20
Min lilla ängel :).

Puss & Kram

Den som blivit knallrosa är urinvägsinfektion (vit från början).Den gröna är blod vilket betyder att även mensen är på ingång 😣.

Likes

Comments

Nu är det mycket som händer :).Igår kom min bror med sambo och 2 barn.Dom stannar till på måndag.Första gången dom träffar Charlie.Dom bor 80 mil från oss så man får njuta när dom är här :).Imorgon börjar vi förbereda för dopet på söndag så blir nog inga fler inlägg förräns på måndag,då det är dax för Charlie att få 3-månaders vaccinet :).

Puss & Kram

Likes

Comments

Har gått sen vi var på Nordic IVF Center i Göteborg och plockade ägg och B lämnade prov som sen fick mötas i ett labb,och efter bara en liten stund fanns han,vår älskade Charlie!Känns rätt häftigt att veta att just idag blev han till.I ett labb,som vi är sjukt tacksamma för!Att det finns sån hjälp att få.

Kommer så väl ihåg denna dag (trots att jag har sjukt dåligt minne).Jag var VÄLDIGT negativ till vårt andra försök och började prata med läkaren om vårt tredje och hur vi skulle göra då.Om vi kunde få tillbaka 2.Föga visste jag/vi att vår bebis redan var klar och bara väntade på att få komma tillbaka till mammas mage :).

Nu ligger han här,snart 3 månader gammal och förgyller varje dag :).

Puss & Kram

Likes

Comments

Charlie har så söta händer!Det har ju alla bebisar men ändå :).Sjukt stolt med för igår fick vi klippt alla naglar med nagelsax :).Med lite hjälp av Spöket Laban som pappa satt och höll i framför och pep med ;).
Harry gillar också dom :).

Puss & Kram

Likes

Comments

Ja gick ju ner 10 kg ganska omgående efter förlossningen men sen stod vågen still.Har väl inte brytt mig så jättemycket men man vill ju gärna gå ner allt :).Men NU har jag börjat gå ner igen :).4,5 kg har jag kvar nu av de 19 jag gick upp :).Känns riktigt skönt och kommer kunna känna mig fin till dopet :).
Så på ganska precis 3 månader har jag tappat 15.5 kg.Tjohoo!

För övrigt har Charlie sovit i eget rum i 3 nätter nu.Det går bra men han sover lite oroligt och har vaknat för mat alla 3 nätterna,1 gång per natt.Inte så konstigt,stora förändringar för honom :).

Bilder på våra nya rum dröjer lite till :).

Puss & Kram

Likes

Comments

Denna veckan har allt gått i ett!Hyresgästerna flyttade och ÄNTLIGEN blev det dags för oss att bo i hela huset :).Charlie har fått ett eget rum och jag har fått en walk-in-closet (som kommer byggas senare).
Vi har koncentrerat oss på vårt och Charlies rum.Det har blivit sååå fint.Pyssel kvar och så men såå skönt!
Bilder kommer naturligtvis när det är klart :).
Källaren (vårt gamla sovrum) kommer bli gästrum/B:s ställe.Kommer även bli en pysselhörna till mig :).Mycket har vi fått gjort men mycket är kvar innan min bror med familj kommer på onsdag och stannar till måndagen.
Dopet blir nästa söndag :).
Jalla,jalla!

Puss & Kram

Likes

Comments