Vilken helg!

Jag vet inte ens vart jag ska börja!

Eftersom min bärbara dator har lagt av helt och hållet så har jag inte haft möjlighet att blogga på distans direkt. Min mobil och blogg är inte riktigt överens, ännu

I vilket fall som helst så har jag sjukt mycket att berätta om helgen som varit.

I fredags blev jag upphämtade av Jessica för att sedan åka ca 30 mil söderut. Halmstad! Jag var inbjuden som VIP-bloggare till Krakel & Spektakel, och jag visste egentligen redan innan att helgen skulle bli kanon!
Resesällskap i bilen, en underbar rumskompis och sen en hel helg med fina människor!

Väl framme så checkade vi in och andades lite. Min roomie Carolina anlände också, tillsammans med Maria, och vi fick en chans att prata lite innan gymmet hägrade. Jessica nämnde att de hade gym på hotellet (det har väl de flesta hotell kanske, men jag har aldrig någonsin besökt ett gym under en hotellvistelse!) och jag var inte alls sen på att hänga på. Så det blev faktiskt en stund på gymmet både fredag, lördag och söndag! Inte illa pinkat!

”Kvällen före” bestod bland av sen middag med tjejerna på en restaurang mitt i Halmstad. Namn på stället kommer i eget inlägg, för där finns en hel del att berätta

Allt i en blogg är inte alltid positivt, eller hur?
Nåja, jag åt plankstek så det sprutade ur öronen iallafall! Plankstek med entrecote. Gott var det, absolut. Sen var jag mätt resten av kvällen kan tilläggas!
>

Ja vad säger man? Det finns mycket att berätta, men alldeles för mycket för att rymmas i ett inlägg! Snoppar, naket, fotografering, goodiebags, middag, nya bekantskaper, shoppingfynd och annat smått och gott. Håll i hatten vänner! ?

Gillar