Vikten går neråt, igen :D

Viktminskningen tar fart igen!

-2,8kg senaste veckan...
Och ja, jag är faktiskt nöjd!

Med tanke på att jag är gravid kan jag inte leva på pulverdrycker, jag kan inte köra nån GI-metod, jag kan inte leva på enbart frukt och grönsaker... jag måste tänka på att få i mig det jag/vi behöver (bebis växer ju faktiskt!)
Men trots detta så har senaste veckan förflutit bra och vågen visar neråt!
Bra!

Nu är det bara att fortsätta hålla denna linje, och försöka "hålla igen" på godsakerna, och äta av det nyttiga istället - även om graviditeten i sig gör att jag är smått tokig i olika livsmedel från dag till dag. Ibland vill jag ha massor av fisk, ibland kött, ibland surt godis och ibland jordgubbar. Och choklad...?

Målet då? Vad är det?
Jo... att inte gå upp under graviditeten, överlag alltså. Har fyra kilo kvar tills vikten jag stod på innan vår sköterska gick på semester. Fyra kilo. Samma vikt vill jag stå på den dagen jag åker in på förlossningen. Inte mer. Väger jag mindre då så är jag glad...!
Snacka om att man kommer få en AHA-upplevelse när knodden är ute i så fall...

****

Sen finns det troligtvis folk som reagerar på att jag försöker gå ner i vikt, alternativ hålla vikten - genom en hel graviditet. Jovisst, men det är inte farligt. Jag bär redan på 30kgs övervikt, så att få bort lite av det är inte farligt. Snarare bra, både enligt sköterska och MVC. Det gynnar både mig och barnet.
Det är bara att jag inte ska banta, köra stenhård diet eller vad man nu vill kalla det.
Men klarar jag att gå ner i vikt med vanlig mat, så är det kanonbra!

Gillar