Vårt pepparkakshus

​Jag måste samla mig lite innan jag skriver om dagens samtal (och möte) med vården. Jag hade hoppats på en lösning - men istället slits jag mellan förtvivlan och likgiltighet typ. En läkare som inte lyssnar alls, och man känner sig nästan skrattad åt. När jag hävdar att han måste se till den hypo jag har när han tittar på provsvar så gormar han bara om att värden är bra, punkt slut.

Är ledsen, arg och förtvivlad. Orkeslös och matt. Orkar inte bråka. Men måste. För allas skull.

Ikväll behövde jag verkligen en lugn stund, så jag köpte hem ett pepparkakshus a´la "Mor Anna" och slängde ihop till ungarna, där fick de sitta och pyssla. Och ja, det blev väl helt okej, finaste pepparkakshuset i Tidan faktiskt. För det har mina barn dekorerat! 

Massor av minimarschmallows runt om - och så står det på köksbordet. Vi får väl se hur länge det finns några godbitar runt det där stackars huset. Men jag vill ju inte ställa upp det någon annanstans heller, då ser man det inte lika bra. Det får stå så länge det står helt enkelt.

Varför göra det avancerat och krånligt när man inte behöver? Om orken inte finns där så funkar faktiskt Mor Annas precis lika bra som att baka eget... och barnen uppskattade det till max. Jag också, för jag fick en trekvart med lugn och relativt bra tystnad i huset ;) 

Gillar

Kommentarer

emmashud
emmashud,
Camilla
,
Önskar verkligen du får hjälp snart❤ Klart annas hus duger lika fint som ett hemmagjort gör aldrig egna peppar kakshus
Sofie,
Så tråkigt att man måste vara pigg och frisk för att orka vara sjuk och orka kämpa...
Stå på dig! Hoppas verkligen att du hittar en lösning och att du får hjälp och stöd!

Det finaste är det barnen gör 😊
Hoppas ni får en fin dag!
lillgarden.blogg.se
Mikaela,
Härlig bild 😊
orsin.blogg.se
lena
,
Menar du hypoterios? Jag fick det för tre år sedan varit halvdöd sen dess så svårt att ställa in rätta värden vad hare du för tsh?