Våga bära reflex!

[ Inlägget publiceras i samarbete med Smartinthedark.com ]

Jag kan inte vara annat än nöjd och glad över att våra äldre pojkar väljer att bära reflex utan att blinka av tvekan.. Det är otroligt viktigt med reflex och säkerhet, vilket vi gärna lyfter lite extra!

Smartinthedark säljer flertalet produkter med både mode och säkerhet i fokus. Mössorna, accessoarerna och väskorna ska kunna bäras oavsett dag, tid eller tillfälle. Nytt nu är att de också säljer produkter till hunden - hur bra!?

Faktum är att du med dessa reflexprodukter faktiskt syns på över 125 meters avstånd, och detta känns sjukt bra med tanke på hur tidigt det blir mörkt i dagsläget. Det är liksom kolsvart ute lagom till skol- och arbetsdag löper mot sitt slut. Eftermiddagarna är mörka, och innan snön har kommit så lär det fortsätta vara väldigt mörkt utomhus.
Har du suttit i en bil så vet du vad jag menar, jag hoppar liksom till varje gång jag ser en gångtrafikant utan reflexer när jag kör. Det är väldigt sent man faktiskt uppmärksammar dessa!

För att komplettera och optimera så brukar jag även bära deras armreflex, vilket jag gärna rekommenderar andra att göra också.. Att bära reflex på våra rörliga delar som armar och ben ökar säkerheten ytterligare.

Glöm aldrig att reflexen är viktig - den räddar liv.
Lär dina barn att reflex är tufft, det är viktig att våga bära den och den gör dig mer synlig när du rör dig i mörkret!


Mössan jag själv bär finner du HÄR och är i en härlig ull- och kashmirblandning.
Mössan killarna på bilden bär är i bomull och den finner du HÄR.

  • 4 043 visningar

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Det är verkligen så viktigt att bära reflex!!

nouw.com/beattriicee
LinneaSaraJ
LinneaSaraJ,

Reflex är så himla bra under dessa tider men måste medge att det är väldigt roligt att se in i din familj med 11 barn, helt fantastiskt 😀

nouw.com/linneasaraj
Byrebeccas
Byrebeccas,

Sååå viktigt att använda reflex i mörkret nu! det är så svårt att se folk utan reflex när man kör i mörkret..

nouw.com/byrebeccas
evelinaglad
evelinaglad,

Bra inlägg! Nått man glömmer lätt som är en så enkel sak att fixa!❤️

nouw.com/evelinaglad