Upphämtad vid dörren

​Ja bilderna talar väl sitt tydliga språk kan jag tro? ;) 

Igår morse blev jag upphämtad här hemma, jag åkte ner till Ullared och Gekås med föräldrar och syster. En stadig tradition som vi inte bryter. Nu inför jul och allt var det extra efterlängtat, men ändå hittade jag inte mängder till mig själv (tur var väl det, kanske?)

Av bilden på skuffen (bagageutrymmet) att döma så... ja, jag hade inte fått plats med så mycket till mig själv haha! De flesta av dessa kassar tillhör mig och syrran. Bagen är hennes, inte min :)

Lite julklappar vart fixade, bland annat Minecraftlego till Rasmus, lite plusplus och pyssel till densamma. Käpphästar till Noah och Isabella, en stoor MyLittlePony till Isabella... lite kläder, men inga mängder (jag syr ju mycket själv). Sällskapsspel var det mer av. Målarböcker för vuxna (ja, en ny hobby är på G här hemma - ni ska få se!)... en tavla och en månadsplanerare som jag till o med glömde i bilen, men återfås inom kort.
En hel del bra-att-ha-saker som underkläder till oss alla, badrumsartiklar och min favoritparfym (White Musk, Alyssa Ashley) som fyndades för typ halva priset...

Sen vart det en hel del kläder till min äkta hälft. Efter att ha minskat 45 kilo i vikt kan han ju inte ha så mycket av det som nu ligger i garderoben, så det var dags för lite nytt. Oj, vad konstigt det känns att handla M/L till någon som tidigare nästan klagat på att XXL varit för tajt! Men så kul, utbudet är ju så mycket större!  

Hemma var jag efter midnatt, efter en heldag borta. Men är så glad och tacksam att vi åker iväg på detta. Trots att det faktiskt är massor av folk på Ullared och Gekås i dessa tider, så är det skönt att åka dit. Få mycket avklarat på en o samma gång, och flera tillfällen att dricka kaffe och tjöta skit med varandra på sportbaren ;) 

Gillar

Kommentarer