Trädgårdshäng

Fina dagar ger alla möjligheter till trädgårdshäng, och så har veckan sett ut nu. Tills idag, då vi vaknade i ren besvikelse - det var snö ute!! SNÖ!? Men vi lever på de ljusa och fina dagarna helt enkelt, och hoppas att allt vad snö och frost är borta inom en väldigt snar framtid. Gärna typ tills imorgon.
Nu pratar de dock om att helgen kommer bli kall, men från tisdag ska det bli varmare dygnet runt. Hope so.

Var iväg och köpte lite uteblommor idag, på handelsträdgården vi har i närheten. Min mamma följde med som smakråd och det slutade med pelargoner och lobelior till balkonglådorna på verandan. Sen två blåklocksväxter till altanens bord. Enkelt.
När värmen kommer lite mer vågar man kanske lite mer, och då ska pallkragarna fyllas med färg och liv, likaså de stora krukorna och kärlen. Längtar som en liten smurf!

Gatorna sopades också i dagarna, så imorse kom sopbilen förbi och drog bort allt grus. Ett sånt där måste som kommer varje år. Skitkul är ju att plogbilen varje vinter verkligen öser in snö och grus på vårt... så det är verkligen hur mycket som helst att sopa ut sen framåt vårkanten ;) Men ja... det är gjort, och borta. Skönt! Nu är det solen vi väntar på.

Imorgon väntar Ullared och Gekås. Var nyligen där med min syster men imorgon agerar jag bihang till mina föräldrar. Vårjackor ska inhandlas, liksom en madrass till spjälsäng och kanske en till vaggan som bebis ska sova i. Lite sängkläder till vaggan kanske, och så smått och gott som man kan tänkas behöva. Strumpor, kalsonger, trosor och lite annat tjosan. Sen blir det nog lite trädgårdsjox kan jag tro. Älskar verkligen att strosa omkring där nere i gula varuhuset. Det är mitt lilla paradis ;) Och ungarna brukar uppskatta det också, för de blir sällan lottlösa ;)

  • 12 168 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229