Sovrummet tar form

Tro nu inte att det här är de nya tapeterna, för det är det inte. Långt därifrån. Det här är tapeterna som suttit här sen pappan i huset flyttade hit tillsammans med sitt ex. Det är tapeterna de valde, eller hon, eller ja, jag vet inte :)
I vilket fall som helst så är det iallafall tapeterna som jag ratat och nu är glad för att slippa se. De var fina i början, lila är ju fint liksom - men jag är så fruktansvärt trött och less på dom... så det är skönt att de åker ner.

Istället åker det upp nya tapeter. Ljusare sådana. Med en fondvägg och neutrala väggar runt om. Fint. Lite romantik ska det bli över hela sovrummet. Härligt. Jag längtar... minst sagt!
Sen ska det in en ny säng, lite nya tavlor, en ny barnsäng (sojälsäng eller vagga vet vi inte ännu) och någon form av klädförvaring :) En sovrumslampa behövs också. Ja, ni ser... allt ska förnyas där inne - och jag är ju överlycklig som får fria händer!

Men det har inte varit någon lätt match med tapeterna kan jag tillägga. Tapeterna i sovrummet satt som berget alltså. Det har vart sjutton ton spackel under tapeterna och till och med glasfiberväv?! Vi fick köpa oss en tapetborttagare för att underlätta jobbet, men ändå har det tagit bra med tid. Nu är vi inne på det absolut sista, och väggarna slipas för fullt.


Gillar