Sjukstuga

Jo, men visst. Det är typ så det känns. Var inte längesen som Noah åkte på något som vi misstänker var tredagarsfeber. Feber EN kväll och sen var det plitor och utslag i nästan en vecka. Kliande sådana. Skitjobbigt för stackarn. Nu är de borta sen ett tag, men nu rök Rasmus.

Feber, utslagen och yrar om konstiga gröna troll som slår honom med stenhammare. Han vet inte vad trollen heter men de är inte snälla iallafall! Det var tydligen något troll som satt sig i halsen på honom - så förmodligen har han ont i halsen också (det brukar ju även en annan få när man är sjuk). Han har vart mer eller mindre utslagen idag och när jag var iväg för att handla så passade jag på att köpa hem Alvedon supp. inför natten. Kan ev. behövas - även om jag är sådan att jag inte ger det förrän jag anser att det verkligen behövs pga hög feber eller mycket smärta.

Jag hoppas att detta är snabbt övergående och att han är feberfri imorgon. Imorrn var det tänkt att vi skulle få besök och sådär, men det fick vi ställa in. Därmed kommer jag ägna morgondagen åt att baka och förbereda inför måndag. Så jag slipper stå med allt sent på söndagskvällen.

Kan tillägga att jag själv inte varit direkt piggelin de sista dagarna. Livet som "icke-gravid" har ju sina dippar. Men jag hoppas att jag är "på fötter" snart igen - och imorgon har jag tänkt att publicera hela julkalenderns vinnare. Samt kolla över ett och annat ;)
  • Rasmus
  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer