Rasmus 7 år!

Idag har vi födelsedag i huset, Rasmus blir stor och som han själv säger "Nu är jag ingen liten grabb längre". Idag 16.42 var det sju år sen han föddes - helt sjukt så snabbt åren gått egentligen. Sju år liksom...

Som vanligt har vi haft de allra närmaste här för att fira; mormor, morfar, farmor, moster och hennes kille. Rasmus fick presenter i form av kläder, choklad, armbandsklockan, nyckelring, polisvapen och ett Nerf-gevär. Han är mer än nöjd med dagen.

Fikat bestod idag av drömsnibbar, stockholmskakor och så en tårta. En Pokeball, till Rasmus stora glädje. Innehållet är vaniljkräm och blåbärsmousse som jag smetade ihop igår, samt en chokladsmörkräm som täckte allt. Sen kom en kompis hit, Linda, som en makalös på att baka tårtor. Jag är ingen hejare på dekorering, så jag överlåter gärna den biten :D Hon fixade det galant och körde över röd/vit/svart marsipan så att han fick sin pokeball. Mer än nöjd!

Nu planeras det för barnkalas också, men det får vi ta efter jul. Känns som de flesta har fullt upp med julstök nu så vi låter julen passera så kör vi barnkalas för klasskompisar/kompisar sen.

  • Rasmus
  • 3 825 visningar

Gillar

Kommentarer

Hellofebruary
Hellofebruary,
Fröken M,
hipp hipp hurra för rasmus ! och vilken tårta !! Super fin, och säkert väldigt god 😊
www.frokenmela.se
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Madde
,
Kommenterar.
Carolina,
Så fin tårta!
www.carolina1979.se
Mormor
,
Älskade Rasmus
Farmor
,
Stora killen nu 💙
Anna,
Marica
,
Grattis
Alexandra Dalberg,
stort grattis 😊
www.axdal.se