Rasmus 4-årskontroll

Rasmus får mig att känna riktig stolthet. Dagens 4-årskontroll är gjord, med en ordentlig "okejstämpel" i rumpan - eller RÖVEN som Rasmus själv skulle säga, haha!

Att trä pärlor på tråd, rita gubbar, gå balansgång och kolla på bokstavstavlan var väl inga bekymmer?! Längden mätte 108cm och vikten 19,9kg. Han fick oss att gapskratta flera gånger, och han lös som en sol varje gång. Underbara unge!
När han ritat klart sin teckning med tre gubbar (en god, en ond med "diamondsword" och en ninja som skulle sparka den onde och en massa solstrålar) så skrev A-L hans namn på teckningen, varpå Rasmus utbrister;
"Jag heter inte bara Rasmus, jag heter Husmus också" och vi föll i skratt!

Här snackar vi dessutom inga huvudfotingar heller. Nej, det är gubbar med armar och ben, röda munnar och ögon på rätt plats. De har något i händerna, t.ex. svärd eller andra vapen. Ja, han gillar att rita även om vi sällan gör det hemma. Rasmus teckning hänger för övrigt på A-L´s vägg nu.

Själv passade jag även på att kolla mitt Hb. Med siffror på 120 och 132 så vart slutresultatet däremellan; 126. Helt okej med tanke på omständigheterna! ? Glada i hågen insåg vi hur mycket klockan var när vi gick ut från vårdcentralen, så vi tog varandra i händerna och sprang typ hela vägen hem. Han skrattade glatt, "mamma, jag springer nästan lika fort som dig nu" - jovars ;)
  • Rasmus
  • 194 visningar

Gillar

Kommentarer