Posters som förgyller hemmet

Inlägget publiceras i partnerskap med Desenio

Något jag själv använder mig mycket av hemma är posters av olika slag. Med en snygg ram och med en design som passar ens personlighet så ger det hemmet det där lilla extra. Älskar't!
Desenio levererar bra när det gäller det senaste inom konst och design. Bra priser som passar alla liksom, och posters som följer inredningstrenderna som råder - oavsett vilket rum du söker konst till.

Du hittar tusentals olika print hos Desenio, och tillsammans med ramar och andra tillbehör kan du beställa hem det du behöver för att skapa den stil du vill ha i rummet.
Vet du inte riktigt vad du söker, men du vet att du är ganska modern i ditt tänk? Kika då på topplistan hos Desenio, där har jag funnit flertalet favoriter. Älskar t.ex de fina texttavlorna med fina notes och citat, som med enkelhet kombineras med ett par motivposters för en komplett uppsättning. Så snyggt!

Desenio passar in i alla rum, och du hittar kategorier som är enkla att navigera mellan. Kökstavlor, texttavlor, naturmotiv, illustrationer osv. Enkelhet när den är som bäst.
Kombinationen ovan skulle jag gärna ha över sängen, och med den blackfridayrabatt som nu är så funderar jag direkt på att klicka hem den!

Jag har ett gäng tavlor av Desenio i vårt vardagsrum men funderar på att byta ut dessa. Inte svårt med tanke på priserna som är. Växtlighet är ju något jag själv tycker är otroligt fint på posters, och som passar fint i såväl hall, sovrum och vardagsrum.

I köket är jag mer för fikatavlor, och som den kaffekärring jag är hade jag gärna valt kombinationen nedan. Med kaffe och kakor - men vi har alldeles för lite väggyta i vårt kök då vi har en på tok för öppen planlösning. Men jag jobbar på detta, för som sagt, Desenio skapar mer ideer och inspiration i huvudet än vad man trodde att man hade!
Du ser, enkla motiv med en textad tavla till, det gör underverk och skapar det där lilla extra!

Slutligen vill jag tipsa om en specifik poster som JAG älskar, som verkligen presenterar mig och mitt liv - min familj och vårt hem. Detta med lite glädje och glimten i ögat liksom. Ska fundera på en kompletterande poster, så kanske detta är vad som möter våra gäster i hallen när dörren öppnas.
Postern jag pratar om heter Please Excuse, en textad tavla med målande beskrivning <3

  • Sponsrat
  • 12 171 visningar

Gillar

Kommentarer

Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Linda,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Fullkomligt älskar deras posters!! Är så snygga ju =)
nouw.com/matildaberlin