Noah 7 år

Har ju faktiskt inte berättat om veckans stora grej bland barnen. Noahs födelsedag.
Som han längtat efter detta. I 10 månader har han gått och väntat på att få bli lika gammal som sin bror och klasskompis Jonathan. Brorsorna som är likt natt och dag, men som är födda samma år och går i samma klass ;)

Den 29/11 var det äntligen dags. Han fyllde 7 år och stack till skolan som den glada killen han oftast är på morgonen. Han hade önskat fika tills hemkomsten, men Noah är aldrig särskilt avancerad. Och skönt är väl det med en gravid morsa som inte gärna står i köket mer än nödvändigt vissa dagar. Just den dagen var en sån dag, men givetvis ordnade jag det han hade önskat; en tårta utan godis - det skulle vara frukt på den. Lite kärleksmums och chokladbollar. Enkelt, och gott. Han vart supernöjd.

Väl hemma var det läsläxan som hägrade - innan paketöppning.
Han är fortfarande, precis som när han var en liten parvel, helt tokig i bilar. Så i paketet låg en radiostyrd bil från Hot Wheels. En bil som kör dubbelsidigt, rullar upp på väggarna och byter sida - det blir liksom lekande lätt att göra konster och tricks med den där. Han var mer än nöjd ;)
Sen kom både mormor, morfar och farmor. Mer paket. Kläder, bilar och traktorer.
Dagen efter kom moster med familj och mer fika och paket blev det.

BTW - glöm nu inte att delta i dagens lucka av årets julkalender! Se nedan <3 

  • 7 199 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229