Nej, det är inte samma barn

Detta är David och Anton, men visst är de lika?
Nästan lika gamla vid fototillfällena, och så fruktansvärt lika. David tycker förstås att detta är superkul, och säger ibland att Anton är lilleDavid <3

För övrigt går tiden väldigt fort, dagarna försvinner i ett nafs.
Jag pluggar heltid, men mycket (eller nästan uteslutande) hemifrån. Conny jobbar helg. Barnen har skola, två har allmän förskola. Tre barn är hemma 24/7 och ja... resten är väl inte svårt att räkna ut ;)

Nu drar hösten igång med allt vad det innebär. Rasmus pratar om att fortsätta med handbollen, medans Jonathan och Noah vill fortsätta med fotbollen. Isabella pratar om att hon vill veta vad som erbjuds inom dans... så det är kanske nu men ska utmanas lite med det där logistiska? Nå - det återstår att se. Jag kommer göra allt jag kan och lite till för att få det att fungera <3

Andra terminen som förskollärarstuderande, och än går det riktigt bra. Jag tror att jag hänger med, och det känns som man dragit en vinstlott vad gäller studiekamrater. Vi fick behålla samma studiekropp - med ett påslag med tre studenter till vår grupp. Men det funkar bra.

Men måste säga att det är tur att vi kör distans denna termin, annars hade jag nog haft det svårt. Svårt att lämna familjen nu när Anton är så liten, men kanske hade det gått ändå - vad vet jag. Men det är skönt att sköta det hemifrån, och ännu bättre att studiekamrater och lärare är så förstående när det gäller att det sällan kan vara tyst här hemma ;)

  • 5 108 visningar

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Kul när man hittar något man tycker är roligt att göra ☺️ Ha en fin dag

nouw.com/mariasvardag
Evelinakull
Evelinakull,