Lågbloggandet och dagens snackande...

Bloggandet har verkligen varit lågt på sistone, men dels så var det ju sjukhustiden med Jonathan - jag föredrar att vara delaktig där framför att sitta vid bloggen och de tävlingar jag annars deltar i - därför har jag en aning att ta igen nu ;)

Sen tiden efter sjukhuset har ju också varit ganska påfrestande om jag ska vara ärlig! Min misstanke är att "det svalda" hamnade i luftvägarna till att börja med, men att han fick upp det - svalde det i rätt strupe - och därefter har det kommit ut den naturliga vägen - ja, för någonting har vi ju fått ut (eller nej, han har fått ut det - och vi har sett det!) men efter det verkar han ha ådragit sig en ordentlig förkylning. Minst sagt.

Febrigt och riktigt snorigt har det varit. Gnälligt på högsta nivå - men det är det ju när barnen är sjuka. Idag mådde han bättre än tidigare, vilket var tur det också. Imorse ringde nämligen min goda vän Cissi och behövde hjälp. Hon behövde skjuts till vårdcentralen och läkaren då hon själv inte var kapabel att köra bil - hennes ena fot var ju liksom lite "ur funktion" kan man säga! Efter det var det fullt ös hemåt för att möta upp mina föräldrar och vara med då bilen deras vart fixad inför nästa besiktning...

Sen in till stan, mötte upp Conny efter jobbet. Sen passade vi på att äta en bit i stan innan vi for hem. Inget märkvärdigt, men ändå. Rasmus och Jonathan var båda två som hökar på mitt fat - haha. Thats life of a mama! ?


Vår underbaring i sin sjukhussäng!

Gillar