Klädbytardag och skördefest

Dagen idag var lång men gick ändå väldigt fort.
Lördag i detta hus innebär som vanligt att pappan i huset jobbar 12timmars, och jag är således ensam med barnen i stort sett all deras vakna tid.
Imorse vaknade de flesta barnen innan 07 dessutom ;) Nåväl, för min del var det helt okej, eftersom jag själv var uppe strax efter 06 för att märka kläder.

Klädbytardag står på schemat,. Imorgon, här i tidanskolans gympasal kl 10 smäller det. Då ska det säljas kläder.. Såg bilder tidigare ikväll och de har fått in massa godbitar.
Först var inte tanken att jag själv skulle gå, men nu har det löst sig så jag kommer ifrån en liten stund för att titta dit :)

Hade egentligen kunnat få med mycket, mycket mer, men fick panik i märkningen. Skulle jag gjort som jag tänkte, och börjat för nån vecka sen, så hade det vart lättare. Nu blev det mer spontanrensning, det har varit lite mycket kring egen skola och barnens utvecklingssamtal m.m. Men iaf, det blir kanske några kronor ;)

Sen vankades skördefest i tidan. Tipspromenad,, grillad korv och spökpromenad i kvällsmörkret. Men mysigt ändå - att liksom göra något och ta del av andras kreativitet. Nu spånar barnen på hur ska ska skapa en egen spökrunda här hemikring.

  • 7 140 visningar

Gillar

Kommentarer

Magnoliadreams
Magnoliadreams,

Kul med klädbytardag!

nouw.com/magnoliadreams
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Det där har jag hört förut men jag har aldrig bytt kläder =)

nouw.com/2barnsmammaochfru