Julklappstips #6

Ett julklappstips för de små, de små liven som är mitt emellan krypa och gå. En julklapp som är både snygg och praktisk på samma gång – sånt gillas va?

>

Som småbarnsförälder ska jag erkänna att jag älskar kläder som håller länge – både kvalitetsmässigt och storleksmässigt. Dessa byxor som jag tipsar om idag är en riktig fullpoängare.

Byxan kommer från Krypis.se och kommer i ”one size”, smått otroligt så passar den barn mellan 6-18 månader! Mycket då tack vare sin lediga passform och sina breda/långa muddar.
Ett annat stort plus är den fina idén med knäna. I byxan är det isydda knä- och benskydd som skyddar barnens knän vid krypande. Och för barnen som precis börjat gå är ju detta underbart när de liksom slänger sig ner på golvet (vilket Isabella har en förmåga att göra mest hela tiden!) Istället för att då hamna på ett hårt golv får hon mjuka benskydd, tillverkade av bomull, under knäna som skyddar.

Detta är en svensktillverkad byxa, som verkligen håller en bra kvalitet. Vi har tvättat Isabellas krypisar ett antal gånger nu, men det syns inte alls – och märks inte heller på passformen. De sitter lika bra nu som när de testades första gången.
Tygerna i byxan består av 100% bomull, och tygerna tillverkas i Sverige! Miljövänligt och giftfritt – precis vad småbarnsföräldrar faktiskt vill ha på sina barn!

Så det blir ett hett julklappstips till er mina vänner, en perfekt julklapp för antingen barnet eller dess föräldrar! En lek- och krypvänlig byxa för barn mellan 6-18 månader (kan tillägga att Isabella idag är 13 månader och ännu har hon lite att växa i – och hon är stor för sin ålder sägs det)! Kika in på hemsidan för att se fler fördelar och bilder på byxan!

  • Shopping
  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer