Julklappstips #1

Mitt första julklappstips för 2014 vänder sig till dig som söker en julklapp till frugan, mamma, svärmor, vännen eller varför inte grannen eller syrran?
Julförpackning Polka från Dermoshop är ett lite juligare kit med en ljuvlig polkadoftande tvål till köket, och en matchande kökshandduk som går i vitt med röda prickar. En härlig design alltså – säger hon som älskar prickigt! ?

Tvålen löddrar inte sådär hysteriskt som många andra tvålar, och är enkel att skölja bort – vilket är en fördel när du står i köket – mitt i julstök av både bakning och matlagning!

Dermoshop är ett finst företag som tillhandahåller hudvård, hårvård, kosttillskott och makeup. Produkter för både stora och små, shyssta basprodukter och en mängd naturkosmetik finns det också. I sortimentet finns mer än 300 produkter – så det finns garanterat något för alla!
Bra råvaror, låga parfymhalter och majoriteten av produkterna är parabenfria – detta ger en genomgående hög kvalitet på produkterna du hittar hos Dermoshop. Genom att de dessutom säljer direkt till kund, utan mellanhänder, så får du som konsument bra kvalitet till ett lågt pris. Det gillas!

Julförpackningen Polka säljs endast i begränsat parti, så knip ditt exemplar redan idag – och säkra både ditt eget kök och julklappen till någon av dina nära ?

Missa inte heller att Dermoshop är med och sponsrar första adventsluckan som är i full gång, du hittar den HÄR! Avslutas i helgen!

Gillar