Julklappstips - för den sena eller den som faktiskt har allt

I samarbete med upplevelse.com


Personligen har jag verkligen supersvårt med vissa julklappar. Denna jul har det varit extra svårt av många anledningar, och hjärnan har fått gå på högvarv. De yngre var väl förvisso enklare, men äldre barn och vuxna är som alltid ett mysterium. En svår nöt att knäcka.
Likadant varenda jul! De har ju allt!

Hos upplevelse.com hittar du verkligen hur många upplevelser som helst att ge bort i julklapp. Bra julklappstips för pojkvän eller flickvän helt enkelt! Även för mamma, pappa, bästa kompisen eller kanske svärmor - ja för alla som har allt och lite till.
Det är alltid ifrån ost- och vinprovningar och middagar till besök i escape room och körlektioner. Fäktning, virtual reality, helikopterturer och åkning av Ferrari - endast fantasin sätter gränserna.
Tittar du under deras kategori "julklappstips" så får du shyssta tips på julklappar oavsett om du söker billiga julklappar, romantiska julklappar eller en julklapp specifikt till pojkvän, mamma eller pappa. All hjälp du behöver liksom!

En upplevelse blir en perfekt present eller julklapp. Det är en gåva man verkligen kan minnas, antingen med kärlek och skratt eller kanske rent av skräckblandad förtjusning.
Kanske vill du ge bort ett minne som din mottagare får uppleva tillsammans med dig. Lite romantik i vardagen som en massage, middag eller en kryssning med räkor och lax - eller så kanske du vill ge bästa kompisen en häftig eftermiddag spökvandring, gokart eller pistolskytte?

Något av bästa, som jag tycker, är att leveransen är supersnabb. Det behöver nu när det inte är många dagar kvar till dopparedagen, och tiden är knapp.
Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan du få hemleverans ända fram till 23 december, med hjälp av budbee.
Men annars kan du alltid få ett snyggt gåvobevis skickat per mail, där du kan skriva in en personlig hälsnng innan du skriver ut det. Julklappen är fixad och klar inom 5 minuter! Hur nice?
Sen är dessutom detta gåvobevis giltigt i tre år!


  • Sponsrat
  • 9 874 visningar

Gillar

Kommentarer

Reine
,
Tråkigt att det bara är reklam numera
disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355