Julkalender 2018 (giveaway) - lucka 13

Idag kör vi en het baby- och barntävling med Everyday Baby i spetsen. Everyday Baby har valt att sponsra med ett stort, generöst och färgglatt paket till en liten stjärna.
Vinnaren får alltså välja tre valfri pipmuggar och tre nappflaskor i valfria färger och storlekar. Därtill får man också en effektiv och praktisk flaskborste. Hur bra?

Nappflaskorna och pipmuggarna är tillverkade i glas och helt fri från både BPA, BPF, BPS och Ftalater!
De är sen beklädda med ett tunt integrerat silikonhölje som skyddar ifall olyckan skulle vara framme och man lyckas med bravaden att tappa flaskan i golvet (hur många gånger har inte det hänt liksom?)
Dessutom har flaskorna en annan unik funktion, de indikerar när innehållet är för varmt. Om vällingen/innehållet i flaskan är över 40 grader varmt så skiftar flaskan färg. Sjukt bra om man frågar mig!
Dinappen är i medicinskt silikon och flaskan är utrustad med anti-kolik ventilationssystem.

Jag ser verkligen inga negativa punkter alls med dessa flaskor. Dessutom en mängd härliga färger. Vilka skulle du välja?

TÄVLINGSREGLER

Besvara frågan:

  • Vad är det för glas som flaskorna är gjorda i?
  • Skriv även varför just du ska vinna.


Tävlingen anordnas av bloggen ”drömmenom11barn” i samarbete med Everyday Baby.
Tävlingen pågår under 2018-12-13 och avslutas vid midnatt samma dag.
Det tävlas ut ett härligt paket med tre flaskor, tre pipmuggar och en flaskborste (värde 1293-1323kr)
Drömmenom11barn (Annika) utser vinnaren baserat på rätt svar samt mest tilltalande motivering. Beslutet går ej att överklaga. Vinsten ska kunna levereras till en adress i Sverige.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnaren kontaktas via mail om det har lämnats, samt presenteras i detta inlägg.


Samtliga kommentarer kommer hållas dolda tills tävlingen är avslutad iochmed tävlingsfrågan.


Jag blir givetvis väldigt glad om du delar min julkalender eller dagens lucka i dina kanaler (blogg/instagram/facebook). Detta är inget krav alls, men OM du gör det så nämn gärna detta så jag har lite koll <3
(en delaknapp för facebook finns nedan)


Vinnare blev Patricia

  • 7 332 visningar

Gillar

Kommentarer

Marrina
Marrina,
Flaskorna är gjorda av lättvikts borosilikatglas.
Detta hade varit perfekt att vinna till båda barnen. Sonen blir avundsjuk när lillasyster får dricka ur flaskor. Så det hade varit perfekt att ha till båda. 😍 även perfekt när flaskans skydd indikerar när det är för varmt. Hade blivit såå glad av att vinna detta då man inte har så mycket pengar när man har gått hemma i över 2 år nu. Håller tummarna på vinst 🙏🌸
SaraMoilanen
SaraMoilanen,
högkvalitativt lättvikts borosilikatglas är det gjort av.
Jag hade jätte gärna vunnit detta då det är dax för mig och mitt fjärde barn att prova något nytt somm är bättre för oss båda och miljön.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229