Julkalender 2018 - lucka 14

Idag presenteras dagens lucka i samarbete med Pledd.net och babyfiltar.se, där vinsten är en ljuvlig personlig filt. Antingen med namn eller fullständiga födelseuppgifter på. Hur gulligt?

Filtarna finns i olika färger, med olika motiv och stjärntecken - och går att kombinera lite som man känner. De mäter 70*100cm, är allergitestade och tillverkade av 100% ekologisk bomull.
Filten klarar 60 graders tvätt och torktumling - sånt gillar jag ;)

Perfekt även som välkommentillvärldenpresent eller dopgåva - för du kan även lägga till en liten text (max 20 tecken) på filten, som t.ex. "från gudmor" eller "till mitt stjärnskott".

TÄVLINGSREGLER

Besvara frågan:

  • När blir det helt fraktfritt hos babyfiltar.se?
  • Skriv även varför just du ska vinna.


Tävlingen anordnas av bloggen ”drömmenom11barn” i samarbete med Pledd.net.
Tävlingen pågår under 2018-12-14 och avslutas vid midnatt samma dag.
Det tävlas ut en personlig filt (ord pris 844kr)
Drömmenom11barn (Annika) utser vinnaren baserat på rätt svar samt mest tilltalande motivering. Beslutet går ej att överklaga.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnaren kontaktas via mail om det har lämnats, samt presenteras i detta inlägg.


Samtliga kommentarer kommer hållas dolda tills tävlingen är avslutad iochmed tävlingsfrågan.


Jag blir givetvis väldigt glad om du delar min julkalender eller dagens lucka i dina kanaler (blogg/instagram/facebook). Detta är inget krav alls, men OM du gör det så nämn gärna detta så jag har lite koll <3
(en delaknapp för facebook finns nedan)

Vinnare blev Madeleine W

  • 7 201 visningar

Gillar

Kommentarer

Evelina Nordberg
Evelina Nordberg ,
700kr
min dotter hade en sådan som jag köpte när hon var liten. Tyvärr så blev alla hennes saker kvar hos hennes biologiska pappa och just denna filt grämer mig så mycket att hon inte har kvar. Kommer ihåg hur jag sparade pengar för att köpa denna som ett minne men det minnet ligger kvar hos honom när vi flyttade i panik. Jag hoppas att hon en dg får tillbaka sina saker men nu har vi bar småsyskonens doppresenter och minnen här hemma och skulle vara helt fantastiskt att ge henne denna som ett nytt minne
nouw.se/familjennordberg
Cim
Cim,
Från 700 kr är det fri frakt. Jag vill vinna få jag gett en av dessa till äldsta dottern för många år sen & den är fortfarande fin. Så nu vill jag ge en till ett kommande födelsedagsbarn!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229