Julkalender - lucka 15 - en lekfull vinst

Idag drar vi igång en lucka med en lekvänlig vinst som faktiskt passar både liten och stor - för vem gillar inte lego?

Sponsor idag är Skavileka.se som går in med ett presentkort värt 500kr. Vet du vad du vill ha så kommer du kunna få hem legot innan jul, då sista beställningsdag är 19 december.
Här hittar du lego i alla möjliga olika serier; Star Wars, Minecraft, Friends och Nexo Knights och ja - säg vad som inte finns!

Skavileka har många av de favoriter som våra barn önskar sig i julklapp, som du kan se på bilderna nedan <3 De skulle verkligen kunna sitta hela dagen och peka ut askar de vill ha! Till och med Conny skulle garanterat hitta ett och annat.

Tävlingsregler:

Gå in på skavileka.se och välj ut något du vill vinna. Vem ska få detta av dig?

Följ gärna Skavileka.se på facebook och instagram.

Tävlingen pågår i 24 timmar från nu

Vinnare är Nadia Påfvelsson

  • 7 185 visningar

Gillar

Kommentarer

Anna L
,
Sonen önskar sig lego, drömmer om Ninjago, Bygga leka och leka gott
och för liten som aldrig en såhär lyxig box fått
skulle julklappen kännas gott

https://skavileka.se/lego-ninjago/lego-ninjago-70734-master-wus-drake/
Anna L
,

@zemam på Instagram
Anna Larsson på Facebook
= )
Pierre S
,
Den här tror jag på till vår egen lille superhjälte

https://skavileka.se/lego-super-heroes/lego-super-heroes-76078-hulk-mot-red-hulk/
Helena
,
Min son hade fått minecraftlego så hade lyckan varit gjord!
Pia-lena
,
Oj, ok... antingen LEGO Scooby-Doo, säger den älsta, LEGO förvaringslåda 2 knoppar vit eller svart eller röd 4 knoppar säger mellersta, och den yngsta skulle nog om hon kunde fokusera tillräckligt länge välja Duplo men salladsbesticken är lika intressant som nått annat just nu så... Scooby-Doo eller förvarindslåda 2-4 knoppar säger vi då ,)
Matilda
,
https://skavileka.se/lego-city/lego-city-great-vehicles/lego-city-lastare-och-tippbil-4201/ Sonen älskar både LEGO och grävmaskiner och lastbilar så detta LEGO-set skulle bli en perfekt julklapp till honom.
Sanna,
Wow, vilken härlig vinst! Här hemma älskar vi att bygga med lego tillsammans, och kan sitta i flera timmar och bygga tillsammans. Det bästa med lego är ju att det bara är fantasin som sätter gränserna på vad som går att bygga, och att det är lika kul för både små som stora att leka loss med dessa fantastiska byggklossar. Skulle vara underbart att få överraska dottern med https://skavileka.se/lego-friends/lego-friends-41322-vinterresort-skridskobana/ och https://skavileka.se/lego-nyheter/lego-friends-41336-emmas-konstkafe/ då hon älskar just Lego Friends. Det hade varit två helt fantastiska julklappar med otroligt fina produkter, som hon inte skulle våga drömma om ens. Gillar deras sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer på Instagram (mammasvardag). Kram Sanna
mammasvardag.se
Kristina Hansson
,
BB-8 Star Wars lego skulle jag köpa till sonen i julklapp då han är ett stort Star wars fan😊
Linda H
,
Min son älskar technolego så jag skulle köpa det till honom. Först vägarbetare och sedan får han välja vad han vill ha.
CAMILLA
,
https://skavileka.se/lego-ninjago/lego-ninjago-70603-anfallsskepp/ Detta underbara legoskepp skulle jag vilja låta sonen på julafton få öppna och se hans glädje ❤
Carolina ÅHsberg,
Vi skulle nog försöka fördela "lappen" mellan barnen, så något från city, duplo och friends-då blir kidsen nöjda och lekarna får "happy ends". Gillar på FB (Carolina Åhsberg) och följer på insta (Carolina1979)
www.carolina1979.se