Jag ska måla hela världen..

Dagarna i dagsläget är lite annorlunda mot för bara två veckor sedan, helt klart.
Corona sprider sig som en löpeld - och vi kör lite karantänstuk här hemma. Men vi lider inte direkt.

Vi pluggar om varandra. Man hjälper barnen med deras hemuppgifter, jag gör mina uppgifter. Vi lagar mat, städar och bakar tillsammans. Vi spelar dator, vi spelar spel. Vi ser film och tar vara på dagarna och vårsolen som äntligen tittat fram. Idag visade termometern 11 grader, underbart. Och jag ser fram emot en heldag i vårsolen med grillning och trädgårdsfix inom kort.
För närvarande är det svårt för egen del då jag stressat upp mig inför kommande lördagstenta i Akademiskt skrivande. Men det kommer ;)

Dagens plugg fick för egen del stå tillbaka lite, för det var inte så givande eller kul att sitta med det under barnens vakna och aktiva tid. Bättre att sitta på kvällen.
Så jag slängde fram lite färger, papper och penslar. vi gjorde hand- och fotavtryck, och målade lite fritt. Finns det något bättre än att skapa med färg. "Kladda" säger jag helst, men jag har fått lära mig att detta faktiskt är skapande på en annan nivå, och visst är det konstnärligt ;)

Ska tillägga att det slutade med dusch*2 för Ninja ikväll. Först handtvätt - sen helkroppsdusch. Efter kvällsmaten blev det en ny dusch, hon tänkte nämligen att yoghurten kunde användas på precis samma sätt som färgen! HAHA!

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Jag och grabben var i karantän i cirka 1 1/2 vecka.. Nu är han frisk och är tillbaka i skolan 😊
jennifermarie.se