Imorgon föder jag fram en...!

Idag var det dags för sjukhusbesök, och jag hamnade under CTG-maskinen eftersom jag haft ont inatt. Sammandragningar, javisst. Öppet 3 cm och "moget o fint" enligt läkaren som gjorde undersökningen. Finfint, kontrollen vart godkänd så att säga och igångsättningen blir av redan imorgon!

Jag stod i valet och kvalet för att låta honom ta hinnorna direkt, men eftersom Conny var hemma och jag vart lite nojjig så lät jag bli. Får bli imorgon bitti istället. Huvudet står lite högt men de sätter droppet innan de tar hinnorna så det hinner sjunka ner ordentligt. Känns bra... men nervöst!

Klockan nio imorgon bitti är vi inne på förlossningen för att få barn. En liten... bebis! Vad det blir låter jag vara osagt, även om jag vet. Det verkar vara en frisk, välskapt liten krabat - på mellan 3500-4000g. H*n där inne visade sig väga 3550g enligt ultraljudet idag, men precis som doktorn sa så är det med viss marginal. Stora barn är ofta missvisande när det gäller viktskattningar - de väger oftast mer än vad apparaturen visar... Jo, jag tackar jag. Så har de varit med alla mina... är förmodligen så även denna gång! ;)

Nåväl... imorgon runt lunchtid hoppas jag att det här är överstökat - och att jag är på väg upp till BB med vårt lilla nytillskott! ?

Gillar

Kommentarer