Gårdagens lek- och fikabesök och köksgöra i burkar!

Igår fick vi besök av Anna och åtta "troll" som ju en trollmorsa måste ha ;) Det vart fullt hus här hemma och eftersom det regnade så var vi ju faktiskt inomhus hela tiden.

Vi har stängt igen två rum på övervåningen, vilket resulterade i att två vuxna och 12 tolv samsades på typ 2 rum och kök, men det gick ju finfint! Var inte mer livat än vad det är här hemma en helt vanlig onsdag - då vi är ensamma :) Barnen fann varandra snabbt och de äldre töserna lånade en dator att klicka lite på istället :) Åsså bjöds det på fika förstås, något som barnen verkade gilla - och det gillar ju även jag! :)
Dessa två fann varandra snabbt, och Rasmus pratar om sin vän hela tiden nu...!
Ja, för fikat tog näst intill slut där, vilket jag räknat med. Så idag har jag roat mig i köket igen. Efter en visit i stan blev det ett par timmar i köket. Svärmor hade beställt fika till jobbet imorgon så hon var här och hämtade en drömrulltårta och lite minibiskvier. På bänken i köket står nu ett gäng lådor - innehållande kolakakor, hallongrottor, cornflakes- och chokladkakor, kokostoppar, chokladsnittar, kladdkaka i portionsbitar och minibiskvier... Ja det blev lite grann gjort idag - och jag känner mig ganska nöjd! :)
Rasmus däremot, han var inte nöjd. Inte förrän han fick veta att mamma faktiskt bakat både kanel- och vaniljbullar också, men att de ligger i frysen för de bakades inatt. var han nöjd! Bortskämd med hembakat kanske? ;) Har ju lite planerat för helgen - och nu finns det fika därefter också. Bra Annika! :)


Sen ska jag baka mer kolakakor i dagarna. Det fanns ett gäng kids som gillade dom så pass mycket att jag lovade att ta med en burk dit nästa gång vi kommer. Ett löfte ska alltid hållas så det ska Annika ordna serni ?


Gillar