En dag i Götet – med mycket tankar

Fotot till vänster har Carolina tagit!

Igår var jag ner till Göteborg för att gå på bloggbrunch såhär en vecka innan Baby & Barn. Lite hastigt och lustigt bestämde jag mig för att ta ett ännu tidigare tåg än vad som var sagt från början. Detta för att kaffetarmen skulle få sitt, kaffe har ju fått en helt annan betydelse för mig efter operationen

>

Var nere i göteborg redan kl 10, två timmar innan bloggbrunchen skulle gå av stapeln, och skönt var det. Gick in på espresso house och där mötte finaste Carolina upp mig! En stooor kaffe beställdes och jag lovades påtår på det. Underbart! Vi pratade lite om ditten och datten så att säga – och snart anslöt även Desiree och Alexandra till bordet. Underbara tjejer hela högen – och jag är så innerligt glad att jag fått äran att träffa dessa! ?

Vi knallade iväg i hyfsat god tid, och möttes av en finfin gästlista, glada bloggare, en fruktig brunch och ja… ett par timmars trevligheter! Vilka utställare som var där, vem som höll i inspirerande föreläsningar och vad som fanns i den fina goodiebagen - det tänkte jag berätta lite senare. Visst är jag lite elak som håller på hemligheterna

Men vet ni – en blogg kan vara lite som en chokladask. En bit i taget! ? ? ?

Hem kom jag framåt eftermiddagen sen – och det var mycket tankar som for genom skallen under tågresan hemåt. Även detta ska jag delge er, jag måste bara komma underfund med hur jag ska formulera mig. Känslor – javisst!

Även om jag inte är klar med det här ännu, så vill jag rikta ett stort tack till Baby & Barn och Valentin & Byhr för att jag fick inbjudan till gårdagens brunch – trevligt och inspirerande!

Gillar