Det tar sig!

Nästan klara nu, men bara nästan… ska in till stan idag också. Lördagen efter pension och barnbidrag. Lördagen innan julafton. Det här kommer bli rena rama döden… dags att kavla upp ärmarna och hävda sig. Eller?

Har ett fåtal julklappar kvar att ordna med. Konstigt att man varje år säger att ”nästa år ska jag börja i tid…” men man gör det inte? Förra året sa jag att jag skulle börja köpa julklappar redan på sommaren – så att vi skulle vara klara i september… haha, så gick det med det! De flesta julklapparna har köpts in under december månad!

Nåja. Årets stora julklapp får Rasmus. Han får en egen dator. Ingen värstingdator såklart – men såväl en dator. Hans lycka är väl gjort för ett par år framöver. Den ligger dock inte under granen då den inte slagits in än. Resten finns där… lite blandad kompott. Vad de stora får skriver jag inte ut än då de är fullt kapabla att läsa bloggen. Simon firar dessutom jul hos sin mamma så han öppnar inte sina paket förrän efter att hela julhelgen passerat. Men blir nog väl

Och ja, kisa lite så ser du ljusen i granen. Vi kör med ledljus istället för den klassiska julgransbelysningen

  • Om jul
  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer