Det största paketet jag fått!

Denna var vad som gömde sig i mitt stora paket idag, och jag vart helt salig. Jag älskar den. Egentligen hade vi valt en annan blå nyans men eftersom den var slut i lager så valde vi att inte vänta - så vi tog den turkosa. Det ångrar jag inte! Just nu saknas ratten på vagnen, men det är för att jag själv inte gett mig på den biten. Det får Conny ta när han kommer hem från jobbet ikväll, alternativt tidigt imorgon bitti.

Åhh... jag kan knappt vänta. Imorgon ska vagnen få sin premiärtur utomhus då vi ska iväg en sväng med småkidsen. De stora ska iväg på annat galej, så vi kastar in vagnarna i bilen och ger oss iväg på en småkidsturne istället. Mysigt. Med en ny vagn bli det dessutom lite extra skoj!

Kika på färgen med, inte är det väl konstigt att jag blev tokig i vagnen? Den turkosa nyansen är verkligen som en färgklick... och vet ni vad det roligaste var då? Inom loppet av två timmar hade både Noah och Jonathan provsovit vagnen. Första timmen sov Noah... andra timmen Jonathan. Den var tydligen helt och klart godkänd! ?

Tack till både Annas Babyshop och Cim!

Gillar